Selçuk Balcı’nın Malatya’daki konseri iptal edildi: Muhalif olduğum için konseri iptal ettiler

Selçuk Balcı’nın Malatya’daki konseri iptal edildi: Muhalif olduğum için konseri iptal ettiler
8 Ağustos 2019 09:38

Müzisyen Balcı’nın Malatya Şenlikleri kapsamında vereceği konser iptal edildi. Sosyal medyada muhalif paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle konserinin iptal edildiğini söyleyen Balcı, organizasyonun kendisine, “Protokol baskısı var, bizi anlayın” dediğini aktardı.

 

 

Burak Abatay/ Birgün

Müzisyen Selçuk Balcı’nın Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Malatya Şenlikleri kapsamında 25 Ağustos günü vereceği konser iptal edildi.

Gökçen Yılmaz Akademi’nin organize ettiği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yer tahsis ettiği şenlik için BirGün’e konuşan Selçuk Balcı, iptal iddialarını doğruladı. Kendisine organizatörler tarafından “Sponsorlar şenlikten çekildi, ücretinizi ödeyemeyeceğiz. O yüzden konseri iptal edelim” mesajı iletildiğini ifade eden Balcı, mesaja verdiği yanıtı ve iptal gerekçesini şöyle açıkladı: “Bu mesajı alınca biz de, ‘Ücrete gerek yok. Para istemiyoruz. Yeter ki Malatya halkıyla buluşalım’ dedik. Konseri verebilmek için sonuna kadar gittik ama organizatörlerden, ‘Bizi de anlayın, protokol baskısı yiyoruz’ cevabını aldık. Twitter’daki paylaşımlarımı incelemişler. Milletvekilleri ve belediye de istememiş konser vermemi.”

 

 

ORGANİZATÖR REDDETTİ

 

 

Bugüne kadar yüzlerce konser verdiğini hatırlatan Balcı, “Karar aslında halka karşı da yapılmış bir ayıptır. Malatya’da büyük bir kitlemizin olduğunu biliyorlar. Sponsorlar çekildi madem ama sadece bize mi çekildi? Diğer konserler devam edecek. Ancak bizimki, İmamoğlu’na verdiğim destek sebebiyle iptal ettirildi” ifadelerini kullandı.

Öte yandan konuya ilişkin bilgi almak için aradığımız Gökçen Yılmaz Akademisi ise iptal kararının doğru olmadığını ve 25 Ağustos’ta Selçuk Balcı’nın şehirde konser vereceğini öne sürdü.

 

 

https://www.birgun.net/haber/selcuk-balci-nin-malatya-daki-konseri-iptal-edildi-muhalif-oldugum-icin-konseri-iptal-ettiler-264369