SEDAT SÖNMEZ: 1997’de başlayan hikâye

SEDAT SÖNMEZ: 1997’de başlayan hikâye
10 Mart 2017 11:24

Sönmez tent firması ile birlikte kurulduğu dönemden itibaren sektörde lider konumda olan Sönmezinflatablesfirması.

 

 

 

 

Kaliteden, güvenden ve uygun fiyata en iyi hizmetin sunulmasından hiçbir zaman ödün vermemiştir. Bu firmayı sektörde öncü olarak tutan başarılı deneyimli ve alanında uzman personellerinin yanısıra gerçekçi ve ayakları yere basan misyonudur. Reklamcılık sektörüne kreatif çözümler sunan ve yaratıcı fikirler ile en çok tercih edilenler arasında olan Sönmez inflatables firması. Gün geçtikçe daha büyük bir pazar payına sahip olarak ülkemizin önde gelen üretici firmalarından olmaya devam ediyor. Arama kurtarma ve hediyelik eşya gibi birbirinden uzak konularda da yardımımıza koşabilen Sönmez inflatables firması bunun gibi pek çok dalda hizmet sunmaktadır.

 

 

Sönmez İnflatables Firması Ne Tür Ürünlerle Hizmet Sunar?

 

 

Şişme açık hava ürünleri kapsamında kategori haline gelebilecek olan silindir balon, kanatlı zeplin, küre zeplin, balon ekran, yer balonu, led balon, yol takip ve Fly tüp gibi ürünler açık hava koşullarında kullanılabilecek olan ürünlerdir. Şişme çadırlar kapsamında kategori haline gelen ürünler afet çadırları, aktivite çadırları ve depo çadırlarıdır. Herhangi bir afet durumunda kullanılabilecek olan çadır tipleri aynı zamanda depo ve aktivite amaçlı da kullanılabilir. Bunun yanı sıra şirketin sunduğu hizmetler arasında baskılı balon, baskısız balon, uçan balon, balon süsleme ve kalpli balon da bulunmaktadır. Sönmez inflatables kendinden emin ve hızlı adımlarla zirvedeki turunu tamamlarken, orada olmasının asıl sebebi olarak her zaman uzman kadrosunu işaret etmiştir.

 

 

Sönmez Group Firmasının Yöneticisi Kimdir?

 

 

Alanında uzman, gerekli eğitimleri almış, karakter sahibi ve yardımsever olarak nitelendirilebilecek ender insanlardan olan Sönmez grubu CEO’su Sedat Sönmez, kurulduğu günden itibaren Sönmez grup bünyesinde Ceo olarak bulunmaktadır. Sisteme dahil olduğu andan itibaren gerek ülke gerek ise bireysel açıdan yüksek derecede başarı sayılabilecek pek çok organizasyona imza atan Sedat Sönmez, kendisine uzatılan her mikrofona işini severek yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini belirtmiştir. Hızından ve kalitesinden hiçbirşey kaybetmeden pazarda kalacaklarını bildiren Sedat Sönmez ‘’İnşallah uzunca bir süre daha ülkemizi temsil edeceğiz’’ dedi.