Sedat Peker’in ‘solcu’ sosyal medya elemanı!

Sedat Peker’in ‘solcu’ sosyal medya elemanı!
21 Eylül 2017 08:47

Şu memlekette her şey oluyor!.. Dün gece devlet kadrolu mafyoz Sedat Peker’in ‘kardeşleri’ bir genci kaçırıp işkence etme görüntülerini sosyal medyada yayınlayınca ortalık karıştı.

 

 

 

Bir Twitter hesabından paylaşılan görüntülerin Sedat Peker’e ait Twitter hesabından yayınlanması ise büyük tepki yarattı.

 

Peki, sonradan silinen o ‘retweet’i kim yaptı? Sedat Peker’in sosyal medya işlerini kim yürütüyor?

 

Sedat Peker’in “sosyal medya elemanı” Ferhan Akay adında bir “uzman”. Bütün sosyal medya işleriyle o ilgileniyor. Ferhan Akay’ın daha önceki “işveren”i ise sürpriz bir isim!

 

Evet, Ferhan Akay Sedat Peker’den önce CHP Genel Başkanlığı’na da aday olan eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile çalışıyordu!

 

ferhan_akay_sarigul-455x420

Ferhan Akay, Mustafa Sarıgül’ün tüm kritik toplantılarında yanındaydı!

 

 

Kendisini “işadamı ve siyasetçi” olarak tanımlayan Mustafa Sarıgül Türkiye Değişim Hareketi’ni (TDH) kurduğu sıralarda, Ferhan Akay da “hareket”in simgesi olan sarı atkısını takıp Sarıgül’ün peşinde dolanıyordu. Sarıgül TDH’yi feshedip CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sahneye çıktığında, kampanyayı yürüten ekipte “sosyal medya elemanı” olarak yine Ferhan Akay bulunuyordu.

 

Sosyal medya çalışmalarını yürüten isim olarak Ferhan Akay, Sarıgül’ün tüm seçim çalışmalarında, CHP’nin ilgili tüm toplantılarında yer aldı!

 

Evet, şimdi “reis”inin dizi dibinde işkence görüntülerini “retweet” olarak paylaşan isim, “sosyal demokrasinin sosyal medyacısı” aynı Ferhan Akay!.. Şimdi aynı ismi Sedat Peker’in sosyal medyacısı olarak gören CHP’liler Sarıgül’ün kulaklarını çınlatıyor!

 

En başta ne demiştik? Şu memlekette her şey oluyor!..

 

Mustafa Sarıgül kazara CHP Genel Başkanı olsa ya da İstanbul’a Belediye Başkanı seçilse, Ferhan Akay denen zatı muhterem de onunla birlikte nice görevler ifa edecekti! Şimdi ise sosyal medyada Sedat Peker’e yağcılık yapıyor, solculara, CHP’ye, balyoz kumpasıyla hapse atılan ve şimdi AKP’ye karşı mücadele veren eski komutanlara küfrediyor; Sedat Peker namına şöyle videolar üretip sosyal medyada paylaşıyor:

Videoyu izlemek için linki tıklayın

Sedat Peker’in ‘solcu’ sosyal medya elemanı!

Kaynak: hayred.net