Seçil öğretmeni hedef gösterdiler!

Seçil öğretmeni hedef gösterdiler!
3 Kasım 2019 11:00

Şırnak’ta anaokulu öğretmenliği yapan Seçil Y.G., 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda öğrencilerine “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” türküsü eşliğinde gösteri yaptırınca PKK terör örgütüne yakın bir internet sitesi tarafından hedef gösterildi.

 

 

Gösterinin videosunu paylaşan ve öğretmenin kişisel bilgilerini ifşa eden sitenin yayını üzerine sosyal medyadan öğretmene destek mesajları yağdı.

 
AKŞENER: YALNIZ DEĞİL

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ve kurum, “Seçil öğretmen yalnız değildir” mesajını paylaştı. Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kimse Seçil öğretmen yalnız sanmasın. Türk milleti ve İYİ Parti memleketimizin her noktasında, şanlı bayrağımızın altında, vatanını, milletini seven, Türkiye’yi hak ettiği geleceğe taşıyacak nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin daima yanındadır” ifadelerini kullandı.

 
BAKAN SELÇUK ARADI

 

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da Seçil öğretmeni arayarak, “Öğretmenim, 29 Ekim’de okul bahçesinde oluşturduğunuz güzel bir tablo karşısında rahatsız olanlar, Şırnaklı evlatlarımızın huzurundan, mutluluğundan rahatsız olanlardır. Güvenlik güçlerimiz bu kişileri en kısa sürede yargıya teslim edecektir, bundan hiç şüpheniz olmasın. Her zaman yanınızdayız” dedi. Selçuk, sosyal medya hesabından da “Seçil öğretmenimizin güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını bildirmek isterim” ifadelerini kullandı.