Scio ne dio?

Scio ne dio?
13 Mayıs 2015 11:06

Hastalanmayı, testleri, doktorları, kontrolleri hele hele iğneydi, röntgendi, ultrasondu seveniniz var mı bilmem ama ben hiç sevmem!

 

Dolly KARLIYOL TOSUN H&H YORUM

 

Sevmem diyorum ama bir yerim ağrıyıp sızladığı zaman, “acaba neyim var” diye meraktan da çıldırmıyor değilim. Böyle zamanlarda hep kendi kendime söylediğim bir dilek vardı. “Allah’ım tüm bu can acıtan, stres yaratan testler olmadan da teşhis edilsek olmaz mı?”

 

Aslında çin tıbbı bunu elleri ile dokunarak yapmayı çoktan çözmüş ama, hepimiz bu tarz alternatif tıp olaylarına sıcak bakmıyor olabiliriz. O yüzden size şimdi tıp dünyasının başka bir mucizevi aleti olan “SCIO – BIO FEEDBACK” makinesinden bahsedeceğim…

 

1
Ağrı yok, sızı yok, sıra veya tahlilleri saatlerce beklemek yok!

 

Özel İnanna Aile Danışma Merkezi – Gönül Ateşsaçan’ın ofisindeki Scio makinesine ilk bağlandığım zaman kendimi bir nevi uzay gemisine binmiş boyutlar arası yolculuk yapacakmışım gibi hissettim. Tabi bu benim kendi mizahi hayal gücümden kaynaklanıyor :)

 

2

 

SCIO, bir bio feedback analiz makinasıdır ve kuantum fiziğinin prensipleri ile çalışır.

 

Kuantum bio-feedback tedavi yaklaşımı ne demek?

 

İnsan bedeninin temel dinamiğinin frekanssal olduğu, doğru ve uygun koşullar ve/veya uyaranlar sağlandığında, kişinin organizmasının, kendi kendini iyileştirme yeteneğinin olduğu ve kişinin farkındalığı ve enerjisel olarak frekansı yükseldikçe, kendi kendisine doğal ve kolay değişiklikler yapacağıdır.

 

Bu tedavi yaklaşımına istinaden kişinin bilgileri, ihtiyaçları ve ruhsal, duygusal, zihinsel ve fiziksel düzlemdeki mevcut hasarları tespit edilerek, ileri ve ince ayarlı frekansları kullanarak dengeler!

 

SCIO seans esnasında kişinin duygusal, zihinsel, fiziksel ve ruhsal düzlemlerdeki titreşimlerini ve yanıtlarını algıladığını söylemiştik. Örneğin sizin midenizdeki problemden doğum sırasında ana rahminde geçirdiğiniz zorluğa, depresyon kalıntılarından geçirdiğiniz her hangi bir travmaya kadar çoğu şeyi tespit edebiliyor.

 

Hatta bunlarla kalmayıp, anneniz ile halledemediğiniz veya eski sevgili ile ilgili travmalarda görülebiliniyor. Size belki çok komplike belki de inandırıcı gelmeyecek ama bire bir hepsini yaşadım ve ağzım açık kaldı. Ben kolay ikna olan veya insanların sözleri ile gaza gelip yaptıran biri değilimdir ama ikna oldum mu da peşini bırakmam. Sizde bana inanmayın ve deneyin kendiniz görün :)

 

Bu arada şunu da söyleyeyim verilen frekanslar hiç bir şekilde vücutta hissedilmiyor ama ben nedense çok az insanın hissedebileceği kategoriye sahip olup (bunu bana oradaki uzman söyledi) neredeyse hepsini hissettim! Garip, heyecan verici ve değişik bir deneyimdi…

 

Sizler makineye bağlı şekilde uzanırken hem frekanslarla hasarlar dengeleniyor hem de işinde uzman bir arkadaş size gördüklerini anlatıyor. Yaklaşık 2 saat süren bu deneyim sonunda bir çok soruma yanıt buldum diyebilirim. (Benim gibi seans sonrası, tespitleri yazılı olarak almak isteyen biri iseniz şimdiden söyleyeyim yazılı olarak vermiyorlar ama sonrasında uzman arkadaş ve doktor Gönül Hanım ile devam edebiliyorsunuz)

 

Hatta geçtiğimiz yaz her türlü teste girmeme rağmen bulunamayan boğazımdaki mevzu bile ben daha bahsetmeye fırsat bulamadan, detayları ile anlatılıp tespit edildi. Bazen tespit edilemeyen problemler yüzünden doktorlar sizi hemen psikolojik olarak muayeneye sokmak istiyor. Şükür sezgilerime güvenirim ve bunun psikolojik olmadığına inanmıştım bu makinede doğruluğunu bana ispat etti! Aslına bakacak olursanız tıp dünyası belki bana kızacak ama bu makine çoğu laboratuvar ve testlerin bitmesi anlamına geliyor.

 

Son zamanlarda enerji çalışması yaptırıyorum deyip ortalarda dolanan ve bu işin uzmanı olmayan çok kişi var. Diyelim ki, enerji çalışmaları yapan bu kişilerden seans aldınız, üzerinde çalıştığınız bir blokajınız var işe yarayıp yaramadığını anlamak istiyorsunuz. Bu kişileri ve vücudunuzun sizi kandırma riskini scio ile neredeyse yok etme şansınız var!

 

O zaman cümlemi “gerçekleri scio ile görmeye hazır mısınız?” diyerek bitirmek istiyorum…

http://www.inannadanismanlik.com/

 

 

 Özel İnanna Aile Danışma Merkezi

Adres: Sahrayı Cedit Mah. Halk Sok. Golden Plaza İş Merkezi No: 35-B F Blok Kat: 3 Daire 8 Kadıköy / İstanbul (E5 üzerinde Güllüoğlu Binası)
Telefon: (0533) 724 50 01

Ruhunuzun şık olduğu günler dilerim.

Dolly Karlıyol Tosun

 

www.lapetitedolly.com

@LAPETİTEDOLLY

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
DEPRESYON! Varlığımız yaşama programlıdır, ölüme değil…
Homeopati ile derinden şifa ‘Şeker toplarından, hücrelere mesaj var!’
Bana sıkça sorulan sorular!