Sayın Kılıçdaroğlu, eşinizin yeğeni Müslüm Tekin’i Çankaya Belediye Meclis üye adaylığından çekecek misiniz?

Sayın Kılıçdaroğlu, eşinizin yeğeni Müslüm Tekin’i Çankaya Belediye Meclis üye adaylığından çekecek misiniz?
21 Şubat 2019 12:45

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün YSK’ya bildirilen belediye meclis üyeliklerinden CHP yöneticilerine yakın olanları istifa ettirerek yerlerine örgütün belirleyeceği isimleri atayacağını söyledi.

 

 

 

Biz de Halkın Habercisi olarak okurlarımıza bir çağrı yaptık ve  “CHP İl başkanı, ilçe başkanı ve MYK üyelerinin birinci derece yakını olup belediye meclis üyeliğine aday olarak gösterilen kişilerin isimlerini ve kime yakın olduklarını [email protected] adresine bildiriniz. CHP yönetimine yakın olan meclis üyesi adaylarını www.halkinhabercisi.com adresinde yayınlayarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunacağız.” dedik.

 

 

Halkın Habercisi’ne iletilen isimleri “CHP yönetimine yakın olan meclis üyelerinin isimlerini bize bildirin Kılıçdaroğlu’na iletelim” başlıklı haberimizde yayınlıyoruz.

 

 

İşte bu isimlerden biri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun yeğeni Müslüm Tekin.

 

 

Müslüm Tekin, Çankaya Belediye Meclis üyeliğine üçüncü sıradan aday.

 

 

Şimdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sesleniyor ve “Sözünüzü tutup eşiniz Selvi Kılıçdaroğlu’nun yeğeni Müslüm Tekin’i Çankaya Belediye Meclis üyeliği adaylığından çekecek misiniz?” diye soruyoruz.