“Şarkıcılık hobim” diyor ama yönetmenlik deyince iddialı ! Kim bu ÇAMUR ADAM ?

“Şarkıcılık hobim” diyor ama yönetmenlik deyince iddialı ! Kim bu ÇAMUR ADAM ?
26 Ağustos 2020 18:55

Geçtiğimiz dönemde “Anla”, “Bir Haber Ver”, “Yaralım” ve “Dengesiz Olmuşuz” teklileriyle hızlı bir giriş yapan; Elektronik , Alternatif ve Dans listelerinde uzun süre yerini koruyan Çamur Adam, bu kez de vokalleri Işıl Ayman ile paylaştığı teklisi ile yeniden karşımızda.

21 Ağustos 2020′ de Bahçekat Müzik etiketiyle tüm dijital marketlerde yerini alan “Güzelmiş Yalnızlık“, Çamur Adam‘ ın yönetmenliğinde çekilen, kısa film tadında 10 dakikalık video klibiyle ayrıca dikkatleri üzerine çekti.

resim

Çekimler sırasında, tüm köyün meraklı bakışları altında tozlu topraklı yollarda takım elbiseleriyle sürünen oyuncular, kamerasıyla bataklığa düşen ancak motivasyonunu hiç kaybetmeyen görüntü yönetmeni Eren Yıldız, egzotik dansıyla klibe renk katan Tuğçe Goncu ile “Güzelmiş Yalnızlık” şimdiden çok konuşulacağa benziyor.

Çocukluğundan beri esinlendiği usta yönetmenlerden aldığı ilhamla, çektiği kliplere yer yer ‘Otomatik Portakal Max’ ve biraz da ‘The Dark Night Joker’ tiplemesi serpiştiren Çamur Adam, kendi yazdığı elektronik dans şarkılarına çektiği bambaşka klip anlayışıyla farkını ortaya koymuş.

Peki KİM BU ÇAMUR ADAM ?

takipte kalın!