Sarıgül’ün geçmişi yumruklarla dolu!

Sarıgül’ün geçmişi yumruklarla dolu!
5 Eylül 2018 14:49

2005 yılında Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’i yumruklayan, son günlerde ise Eyüp’te kendisini protesto eden vatandaşı darp etmesi ile gündeme gelen Mustafa Sarıgül’ün geçmişte de bu tür vakalarla anıldığı ortaya çıktı.

 

 

Faruk Arslan ve Zekeriya Say’ın haberine göre, Feshane’deki Trabzonlular Gecesi’nde emekli ve kalp hastası bir vatandaşı yumruklayan Mustafa Sarıgül, 9 sene önce de CHP’li Ateş Ünal Erzen’i darp etmişti. Sarıgül’ün 2 Kasım 2013 tarihinde Sözcü gazetesine verdiği mülakatın perde arkasını kaleme alan Emin Çölaşan da, 15 dakika süren görüşmelerinde Sarıgül’ün durduk yere duvarı yumrukladığını ifade etmişti.

 

TEDAVİSİ OLMAYAN PSİKOLOJİK HASTALIK

 

Tedavisi mümkün olmayan “Grandiose (büyüklük) hezeyanı” hastası olduğu bilinen Mustafa Sarıgül’ün, gençlik yıllarında da kameralar önünde yumruklu kavgalara karıştığı kayıtlara geçmişti.

3

YIL 1987…

 

Milletvekilli olduğu dönemde ANAP’lı Nurhan Tekinel ile Meclis’te tartışan ve Tekinel’den yumruk yiyen genç Sarıgül, kavga sonrasında gazetelere serzenişte bulunmuş, “Bana böyle vurdu” diyerek mağdur edebiyatı yapmıştı. Yediği yumruğu günlerce gazetelere anlatan Sarıgül, Tekinel’in “Kendimi savunmuştum, ilk yumruğu o attı” şeklindeki iddialarını ise cevapsız bırakmıştı.

CHP’li Mustafa Sarıgül’ün geçmişten bu yana sürekli kavga ve yumruklaşmalarla gündeme gelmesi, “Yumruk yiye yiye atmasını öğrenmiş. Siyasetçi değil sanki mafya babası” şeklinde yorumlanıyor.

 

Muharrem İnce’ye “Ham ve aceleci davrandı önümüzde yerel seçim var” diyen Mustafa Sarıgül’ü hatırlayalım…