Sarıgül, Necmettin Erbakan parkını açtı

Sarıgül, Necmettin Erbakan parkını açtı
14 Mart 2014 21:15

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Ataşehir Belediyesi’nin Ferhatpaşa Mahallesi’nde yaptığı Prof. Dr. Necmettin Erbakan parkının açılışını yaptı

 

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nın açılış kurdelesini; CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül,Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sevil Kılıçdaroğlu, Necmettin Erbakan’ın yeğeni ve Fatih Belediye Başkan Adayı Sabri Erbakan, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, , Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Numan Yüksel birlikte kesti.

.

.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, park açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi: Ataşehirliler, İstanbullular burada büyük bir mutluluk görüyorum, Battal Başkan arkasında büyükşehir desteği olmadan birçok hizmet verdi. İmar sorunlarınızı da inşallah 30 Mart’tan sonra Büyükşehir’i kazandığımızda çok kısa bir sürede çözeceğiz. Bugün Ankara’da bir iktidar varsa Erbakan Hoca’ya dua etsin. Onlar, Erbakan Hoca döneminde birbirine merhamet bağı ile bağlıydılar, şimdi menfaat ağına döndüler.

 

Vatandaşlardan 30 Mart’ta sandıklara sahip çıkma sözü alan Sarıgül, başı açık olan da kardeşimiz, başı kapalı olan da. Cami de bizim Cemevi de. Ramazan da bizim, Muharrem de bizim” dedi.

 

Başbakan Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ait sözlerini hatırlatan Mustafa Sarıgül, “Bir insanın çocuğunun olup olmayacağına kararını yalnız Allahım verir. Başbakan, Sayın Bahçeli’ye çocuğu yok dedi. Sayın Başbakan’a şu cevabı vermek isterim. Marmaray’da dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’in onayı olmasaydı, krediye bulmasaydı, Devlet Bahçeli Başbakan Yardımcımız olarak o imzayı atmasaydı Marmaray bugün yoktu. Evet Devlet Bahçeli’nin çocuğu yok ama açılışını senin yaptığın Marmaray’dan geçen Devlet Bahçeli’nin binlerce çocuğu var” dedi.