Şanlıurfa – Harran Ovası ve MHP

Şanlıurfa – Harran Ovası ve MHP
25 Ekim 2013 09:30

MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı 23-10- 2013 Çarşamba günü şöyle bir açıklama yaptı:

 

Numan ALADAĞ H&H YORUM

 

“MHP’nin başarısı ve davanın yüceltilmesi için fedakarca çalışanlar yanında, MHP’lilik ve Ülkücülük kimliğini kullanarak, “MHP yerel seçimlerde başarısız olsun” diye fitne yayan haysiyetsizleri de bugünlerde bol bol görmeniz mümkündür.”

 

MHP Şanlıurfa il Başkanı’nın yukarıdaki açıklaması memnuniyet vericidir. Sayın il başkanı İbrahim Özyavuz’un, vicdan muhasebesi yapan, milli ve manevi değerlere bağlılığından taviz vermeyen ve Türk İslam ülküsü çemberinden çıkmayan adayları tercih edeceğine güvenimiz tamdır. Zaten bu kısa açıklaması ile de düşüncesini açık ve net bir şekilde kamuoyuna duyurup paylaşmıştır.

 

”MHP yerel seçimlerde başarısız olsun” diye fitne yayan haysiyetsizleri de bugünlerde bol bol görmemiz mümkündür açıklaması; cüzdan muhasebesini ön planda tutanları ve geçmişte haram faaliyetlere bulaşanları değerlendirmeyeceği anlamına geliyor demektir. Sayın İbrahim Özyavuz’un bu kısa açıklaması, milli duygu ve düşünceleri, ALLAH korkusu olan ve vicdan muhasebesi yapanların gurur ve iftihar kaynağı olmuştur. Ruhunda vatan sevgisi olan ve cüzdan muhasebesi yapanlardan daima nefret eden, İbrahim Özyavuz gibi insanlara, Türk İslam Alemi’nin ihtiyacı vardır. Çünkü, cüzdan muhasebesi yapanlar, “menfaatler müşterektir” prensipleri ile her türlü tavizi veren demektir.

 

Şanlıurfa dünyanın dördüncü kutsal şehridir. Harran Ovası yerel yöneticilerinin, vicdan muhasebesi yapan, geleceği teminat altına alma projesi olan ve samimiyetle onları destekleyen milli önderlere ihtiyacı vardır. Yurtiçi ve yurtdışındaki ihanet şebekelerinin amacı, yerli ve toprak sahibi olan Harran Ovası halkına ALLAH korusun, araziyi satma mecburiyeti noktasına getirmek ve MHP’nin Şanlıurfa’da başarısız olması için, her türlü tezi sergilemektir. Onun içindir ki, yerel yönetimlere  seçilenlerin, MHP il başkanı İbrahim Özyavuz gibi sadakat, samimiyet ve vicdan muhasebesi ahlakına sahip olması önemlidir.

 

İnşallah, bu kısa açıklamamızı MHP genel merkez yöneticileri tarafından okunup, gerekli değerlendirmeği yaparlar.

 

Cenab-ı ALLAH, Yüce Türk İslam Alemini, cüzdan muhasebesini ön planda tutan riyakarların şerrinden muhafaza etsin.

 

Vatan şehitlerini, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ü rahmetle, Gazileri minnetle anar. Hastalara acil şifalar dileriz.

 

ÖZDEYİŞLER:

 

Bir tek cesur savaşçı, bir ordunun cesaretini yükseltebilir. Bir tek korkak bir orduya talihsizlik getirebilir. (Hint Atasözü)

Başkalarına yaramayan akıl, sahibine de zarar verir. (Hint Atasözü)

Menfaat bir bal çanağı, insanlar da sinektir, kenarından yetinmeyip ortasına dalanlar, çırpına çırpına boğulurlar. (Anonim)

Menfaat düşüncesi dostluğu doğurmaz, dostluğun arkasından gelir. (M.T. Cicero)

Yalnız kendi kazancı için çalışan kimse, başkalarının düşmanlığını kazanır. (Confucius)

Menfaat, her türlü faziletleri ve ahlaksızlıkları harekete geçirir. (François de La Rochefaucauld)

Menfaat sandalyeye benzer, başında taşırsan seni küçültür, ayağının altına alırsan yükseltir. (Cenap Şehabettin)

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Aziz Atam, ruhun şad mekanın cennet olsun
‘CUMHURİYET’, bizi biz yapan ortak değerimizdir
Hicri yılbaşında huzur ve bereket bizimle olsun