Sanal Okey Platformu

Sanal Okey Platformu
25 Haziran 2020 12:06

İnternet üzerinden ücretsiz olarak okey oynamak isteyen kullanıcıların tercih edebileceği farklı platformlar bulunuyor. Okey oyna hizmetlerinden yararlanan kişiler, gün boyunca sınırsız olarak ücretsiz okeyin keyfini çıkartabiliyor. Canlı ve kesintisiz okey keyfi için tercih edilebilecek platformun çeşitli özellikleri bulunuyor. Okey salonuna bağlanan kişiler, hem oyun oynarken hem de insanlarla sohbet edebiliyor. Arkadaşlık ve eğlence için oldukça önemli bir alternatif olan okey, farklı türleriyle oynanabiliyor.

 

Puanlı Okey Oyunu

Puanlı sistemle oynanan okey oyununda herkesin kendi kullanıcı adı ve puanı bulunuyor. Puanını yükseltmek ve daha prestijli bir okey oyuncusu olmak isteyen kişiler, birbirleriyle kıyasıya rekabet ediyor. Tatlı rekabet ortamında seviyeli sohbetler eşliğinde okey oynayan kişiler, standart okeyin yanı sıra 101 okey oyununu da tercih ediyor. Canı sıkılan kişilerin sık sık tercih ettiği okey oyununda yüksek puanlar kazanmak mümkün olabiliyor.

Okey Gold Üyelik

Farklı üyelik çeşitleri bulunan platformda isteyen kullanıcılar gold üyelik talebinde bulunabiliyor. Gold üyelik ile farklı olanaklardan rahat bir şekilde yararlanılabiliyor. Özel kullanıcı adı ve renklerle okey eğlencesini canlandırmak isteyen kullanıcılar, gold üyelik başvurusu yapıyor. Oldukça uygun fiyatlarla sunulan üyelikler sayesinde daha çok eğlenilebiliyor. Ücretsiz ve canlı okey oyna araştırması yapan kullanıcılara kaliteli hizmetler sunuluyor.

Canlı Okey Platformu

Okey oyunu isteyen tüm kullanıcıların erişimine açık bir platformda canlı olarak oynanabiliyor. Herhangi bir şekilde ücret talep edilmeden sunulan okey oyununda yeni kullanıcılara özel puanlar veriliyor. Üye olan kişiler eşli veya normal okey alternatifleri arasında seçim yaparak okey oynamaya başlayabiliyor. Hem kızların hem de erkeklerin vakit geçirdiği okey oyununda herkes birbiriyle rahat bir şekilde sohbet edebiliyor. Sohbet ve eğlence için giriş yapılan okey odalarında radyo uygulaması da bulunuyor.

Okey ve Sohbet

Sohbet uygulamaları ile okey oyunun birleştirilmesi ile oldukça eğlenceli olanaklar ortaya çıkmaya devam ediyor. Sevilen mynet okey ortamlarında sınırsız olarak okey oynamak isteyen kişiler, sunulan hizmetlerden ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor. Bedava okey oynayan kişiler, platformda bulunan kullanıcılar ile istediği kadar sohbet edebiliyor. Günün farklı saatlerinde eğlenmek ve kaliteli zaman geçirmek için okey oyunu tercih edilebiliyor.