Samuray kılıçlı Osman Gökçek hakkında birkaç şey

Samuray kılıçlı Osman Gökçek hakkında birkaç şey
21 Ekim 2017 09:40

Türkiye’nin en köklü ticaret odalarından biri olan Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) art arda gelen istifalarla Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e başkanlık yolu açıldı. 1923 yılında kurulan ATO’nun başkanlığına yürüyen Osman Gökçek kimdir? Bilinen biyografisinde şunlar yazıyor;

 

 

Gazeteport

 

“Osman Gökçek, 12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda, ortaokulu TED Ankara Koleji’nde, lise öğrenimini ise Samanyolu Koleji’nde bitirdi. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü mezunudur.

 

 

2002 yılında kurulan Keçiören Gençlik Derneği’ne 9 Mart 2003 tarihinde başkan olan Osman Gökçek, 2006 yılında Çankaya Gönüllüleri Derneği Başkanı oldu. “Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu” ve “Çankaya Gönüllüleri Dernek Başkanı” olarak görevi devam etmektedir. 15 gençlik derneğinin Başkent Gençlik Federasyonu’nu adı altında toplanmasında öncülük etti. Osman Gökçek, 2010 yılından beri Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü olarak çalışmaktadır.”

 

 

33 yaşındaki Osman Gökçek’in bilinen işi Beyaz TV yayın koordinatörü. TV’nin sahibi gelir gider durumu tartışmalı. Bilinen adıyla Gökçek ailesinin kanalı. Osman Gökçek bu zaman kadar neler yaptı. İşte onun yıl yıl hikayesi;

 

 

Samuray Kılıçı İle Adam Yaralama

2

 

Osman Gökçek 2006 yılında yani 23 yaşındayken Ankara’da trafikte kavgaya karıştı. Bu kavga sonrası açılan davada Osman Gökçek hakkında “kasten yaralama”, “silahla tehdit” ve Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna muhalefetten 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianamede hazırlandı. 2007 yılında dava sonuçlandı. Osman Gökçek Ankara 10. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada iki kişiyi darp etmek, yaralamak, izinsiz kılıç taşımak suçlarından toplam 17 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme bu cezayı, toplam 10 bin 650 YTL para cezasına çevirdi..Osman Gökçek’in kılıç taşıyıp onunla adam yaralaması o tarihlerde çok konuşuldu.

 

 

Çankaya Belediye Başkanı Olmak İstedi

 

 

2009 yılında Çankaya Belediye Başkan adaylığı gündeme geldi. Babası Melih Gökçek’in de desteğiyle uzun bir çalışma yürüttü. Ancak AKP’nin “seçimlerde belediye başkan adaylarının birinci ve ikinci derece akrabalarının aynı ilde aday olmasını yasaklaması” üzerine aday olmadı.

 

 

Vuruldu İddiası

 

 

Yine 2009 yılında Azerice yayın yapan musavat.com. adlı internet sitesinin gündeme getirdiği iddiaya Osman Gökçek tabancayla ayağından vuruldu. Seçim kampanyasında ağır bir yara alacağını düşünen Melih Gökçek oğlunugizli bir operasyonla Azerbaycan’a gönderdi. ve Osman Gökçek Bakü’de tedavi altına alındı. Yeni Müsavat’ın iddiasına göre, eski MHP’li olan Altınok çevresi intikam almak için Osman Gökçek’i ayağından vurdurdu. Melih Gökçek bu iddiaları yalanladı ama o tarihlerde iddiaları bitirecek olan görüntüyü vermediler. Uzun bir süre Osman Gökçek ile de kamuoyu önüne çıkmadı.

 

 

Dinlemeye Takıldı

 

 

2011 yılında Osman Gökçek dinlemeye takıldı. Bu konuşmada Ankara’nın tanınmış kabadayılarından İskender Çolak’a “ellerinden öperim” diyordu. Hazırlanan fezlekeye göre, 30 Nisan 2010 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’i arayan İskender Çolak’ın dinlemeye takıldığı iddia edilen kayıtları şöyleydi:

 

 

ÇOLAK: Kaynımın kızı var. Adnan Şeker onu sürmüş. Onu lokum yaparım.

GÖKÇEK: İsmini mesaj at. Ellerinden öperim amca.

ÇOLAK: Ben ölmeden seni Çankaya’ya reis yapacağım.

GÖKÇEK: İnşallah

 

 

Milletvekili Yapılmadı

 

 

Osman Gökçek, 7 Haziran’da olduğu gibi 1 Kasım’da da Ankara’dan milletvekili aday adayı oldu. Aday adaylığı sırasında Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasında “Ankara’yı parsel parsel sattı” kavgası yaşandı. Bu tartışmlar arasında AKP yönetimi Osman Gökçek’i milletvekili adayı göstermedi.

 

 

“FETÖ” Okulu Geçmişi

 

 

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası Osman Gökçek babası Melih Gökçek’ gibi hızlı bir “FETÖ” karşıtı görüntü çizdi. Ancak tıpkı babası Melih Gökçek gibi Fethullah Gülen ve Cemaati ile yakınlıkları unutulmadı. Sosyal medya’da Osman Gökçek’in Cemaat okulu Samanyolu’ndan mezun olması ve attığı eski Tweetler gündeme geldi.

 

 

3

 

http://gazeteport.com/2016/samuray-kilicli-osman-gokcek-hakkinda-birkac-sey-78471/

 
Halkın Habercisi olarak daima doğruları yazdık. Haberlerimizin daima arkasında durduk. H&H olarak aylar öncesinden Erdoğan’ın Gökçeklere yönelik başlatmış olduğu örtülü tasfiye sürecine yönelik haberimizi hatırlatmak istedik:

 

 

http://www.halkinhabercisi.com/osman-gokcek-yenerse-erdogani-yenmis-olacak-melih-gokcek-erdogan-vesayet-savaslari-basliyor