Samsun’da faşist uygulama! CHP Samsun’da kazan kaynıyor!

Samsun’da faşist uygulama! CHP Samsun’da kazan kaynıyor!
4 Ağustos 2018 07:50

CHP İl Başkanı Mehmet Kundak, son dönemlerde olağanüstü kurultayın toplanması ve Muharrem İnce’nin genel başkanlığına destek veren açıklamalar yapan tüm yardımcılarını görevden aldı.

 

 

 

 

CHP’de 24 Haziran seçimleri sonrasında Muharrem İnce’nin partinin başına geçmesi için olağanüstü kurultayın toplanması sürecinde başlayan ayrışma devam ediyor. Samsun İl Kadın Kolları başkanlığına kayyum atanmasının ardından, şimdi de İl Başkanı Mehmet Kundak, Muharrem İnce’den yana tavır koyanların da aralarında bulunduğu tüm yardımcılarını görevden aldı.

 

İNCE’DEN YANA TAVIR ALDILAR

 

CHP Samsun il yönetiminde, Muharrem İnce’ye destek verenlerle Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır koyanlar arasındaki bölünme, il yönetimine sıçradı. Milletvekili aday adaylığı için istifa eden ancak listeye giremeyen eski İl Başkanı Tufan Akcagöz ile birlikte yönetime giren ve il başkan yardımcısı olarak görev yapan tüm isimler, son imza süreci ve Muharrem İnce tartışmaları büyüyünce görevden alındı.

 

3 YARDIMCISI İNCE’Yİ DESTEKLİYORDU

 

İl Başkanı Mehmet Kundak, aralarında Muharrem İnce’nin genel başkanlığını ve olağanüstü kurultay toplanmasına yönelik kamuoyunda sık sık açıklamalar yapan Nuri Cömert, Alican Akdağ ve Hatice Özer başta olmak üzere diğer il başkan yardımcıları Tarık Özkan, Fatma Temel, Tuncer Onur, Şükrü Kumbasar gibi isimlerin de yer aldığı tüm il başkan yardımcılarını görevden aldı. Bu kararda son dönemde özellikle 3 il başkan yardımcısının yaptığı açıklamaların etkili olduğu öğrenildi.

 

ARTIK AÇIKLAMA YAPAMAYACAKLAR

 

İl başkan yardımcılıkları görevi sona erenler artık sürece il yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar. CHP tüzüğü gereğince herhangi bir açıklama ya da basın toplantısı yapabilmek için İl Başkanı Mehmet Kundak’tan izin almak zorundalar.

 

SEÇİMLE GELENLER KALDI

 

CHP İl Başkanı Kundak’ın yardımcılarını görevden alırken, CHP kongresinde bu göreve getirilen İl Sekreteri Bülent Acar, İl Saymanı Nalan Çilingir, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Avcı ile İl Bilişim Sorumlusu Burhan Kömpe’nin görevlerinin ise devam ettiği öğrenildi.

 

Gülsüm ATİK/Samasun Haber

 

 

 

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> https://www.gercekbizde.com/siyaset/chp-samsun-da-kazan-kayniyor-h127226.html

Gerçek Bizde