Sakarya’da iki grup arasında kavga!.. Ölü ve yaralılar var!

Sakarya’da iki grup arasında kavga!.. Ölü ve yaralılar var!
24 Haziran 2017 09:00

SAKARYA’nın Arifiye İlçesi’nde kalabalık 2 grup arasında çıkan kavgada 22 yaşındaki Berat Can Sulak bıçaklanarak öldü, 3 kişi ise yaralandı.

 

 

 

 

Olay, saat 02.00 sıralarında, Arifiye ilçe merkezi Alt Geçit mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çevredeki vatandaşlar kavgaya müdahale ederek iki grubu ayırdı. Daha sonra olay yerinden ayrılan bir grup yaklaşık 1 saat sonra olay yerine daha fazla kişiyle geldi. Yaklaşık 40 kişinin bulunduğu iki grup sokak ortasında birbirine girdi. Arbede sırasında 4 genç vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarları üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgada yaralanan 22 yaşındaki Berat Can Sulak, 22 yaşındaki Serdar Öztürk, 29 yaşındaki Sefa Acar ve 19 yaşındaki Hasan Keskin ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğsünden ve sırtından bıçaklanan Berat Can Sulak kaldırıldığı Toyotasa Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

 

 

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, 4 kişiyi yaralayıp kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Kavga eden iki grubun yakınları hastanelere akın ederken, 3 yaralının tedavisi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor.

 

 

Kaynak: Aziz GÜVENER / ADAPAZARI (Sakarya) (DHA)