Sakarya eğitim kurumları

Sakarya eğitim kurumları
2 Ocak 2019 09:17

Velilerin ve öğrencilerin değeri tüm eğitim hayatı boyunca https://www.sakaryaegitimkurumlari.com/ tarafından hissettirilmektedir. Karakterli bireylerin yetişerek topluma yön vermesi amacıyla gerekli çaba gösterilmektedir. Bunun yanında inançlı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirilme gayreti her zaman sergilenmektedir.

 

Milli ve manevi değerleri her daim ön planda tutan Sakarya Eğitim KurumlarıEskişehir özel okul kapsamında en başta yer almaktadır. Eğitim ve öğretim faaliyetleri bünyesinde ahlaki değerler, sevgi ve dürüstlük önemli bir ilkedir. Paylaşımlı ve katılımcı eğitim metodu ile efektif bir öğretim sistemi uygulanmaktadır.

 

Eskişehir Kolejalanında sürdürülebilir bir çabanın öncüsü olan Sakarya Eğitim Kurumları sosyal sorumluluk projelerini başarı ile yürütmektedir. Bu kapsamda üretkenlik, güvenirlilik ön planda olup, her daim kültürel değerler eğitimde çocuklara yansıtılmaktadır.

 

Bireylerdeki değişim zor ve her zaman eğitimle sağlanabilecek bir olgudur. Bu kapsamdaçoğu zaman insanlar sahip oldukları şeyin değerini fazla değerlendirir ve sahip oldukları şeyden vazgeçtikleri sonucunda kazandıkları şeyin değerini hafife alabilirler. Onun için değişim hızlı uygulanmalı ve sahip olunan değerlerin kıymeti harbiyesi de her daim bilinmelidir. Her platformda ya da ortam da değişimden söz etmek kolaydır ama değişimi uygulamak gerçekten çok zordur. Bireylerde ve toplumda temel değişimlerden özel değişimlere kadar her husus ancak ve ancak eğitim öğretimle olabilir. Bunun için Sakarya Eğitim kurumları fiziki kampüs varlığı ile eğitim kadrosu ile her daim değişime hızlı bir şekilde ayak uydurmaktadır.

 

Bir kolejde eğitimcilerin bilgi değişimi arasında etkileşim süreci çok önemlidir. Bu durum öğrencilerin eğitim almaları ve uygulamaları kapsamındaki gerçekleşmesi gereken koordinasyon açısından elzem bir husustur.O yüzden bilgiler davranış değişikliğine dönüşerek hareket edilmektedir.

 

Eğitim ve öğrenmenin tamamen davranışlara yönlendirilmesi için gerekli teşvikler yapılmaktadır. Çünkü öğretim şimdi artık sadece anlatım değil aynı zamanda öğrenme ve uygulamadır. Bunun için de sürecin kaliteli bir şekilde geçirilmesi gerekmektedir.  Ayrıca öğrenmenin değerlendirilmesi ve öğrenme hakkındaki değerlendirme artık çok daha bileşik ve daha güvenilirdir. ve öğrenciler için asıl uygulamadan için daha önemlidir. Her daim öğrenim sonuçları gözlenebilir ve ölçümlenebilir yetkilere dayalıdır. Bunun temel argümanı ise değişimdir. Yeni pratiklerin öğrencilerin yararına olduğu sürece durum yönlendirilmelidir.