Şaka değil sadece 35 bin liraya 2+1 hazır ev

Şaka değil sadece 35 bin liraya 2+1 hazır ev
28 Eylül 2020 13:44

Doğa ile iç içe sakin bir ortamda yaşama arzususuyla beraber köy evlerine olan talep artışı hazır ev üreticisi firmaları ekonomik bütçelerle cazip fiyatlı evler üretmeye sevk etti. Son dönemde şehir hayatının gürültülü ve yoğun stresli şartlarından iyice bunalan vatandaşlar yaşadıkları şehre yakın bölgeler veya memleketlerinde ev sahibi olma yollarını ararken meydana gelen koranavirüs pandemisi de bu arayışları iyice tetikledi. Vatandaşın bu tarz ev almak için en çok ilgi gösterdiği sektörler arasında ise hazır ev sektörü öne çıkıyor.

 

halkinhabercisi

 

Prefabrik yapı sektöründe konut üretiminde lider konumda bulunan Karmod yetkililerinden aldığımız bilgilere göre son dönemde yaşanan gelişmelerle prefabrik evlere olan merak ve ilginin üç katı kadar artış gösterdiği vurgulandı. Firma yetkilileri hazır evler hakkında bilgi almak üzere her gün yüzlerce telefon aldıklarını ve ayrıca satış ofislerinde yüze yakın misafiri ağırladıklarını belirtiyor. Her bütçeye hitap eden cazip fiyatlı perfabrik evleri müşterilerinin beğenisine sunduklarını ifade eden Karmod yetkilileri düşük bütçeli vatandaşı ev sahibi yapabilme adına özel tasarladıkları 42 metrekare 2+1 kullanıma hazır perfabrik ev fiyatlarının sadece 35 bin lira olduğunu vurguladılar. 42 metrekare bu evin modern fabrika tesislerinde demonte olarak hazırlanarak bir tırla Türkiye’nin her bölgesine sevk edildiğini belirttiler. Bu evin en güzel yönü ise aynı gün sadece 6 saatte firma kurulum ekibiyle kullanıma hazır olarak teslim edilebiliyor oluşu.

 

 

Her bütçeye kampanyalı uygun hazır prefabrik evler

 

Türkiye’nin neresinde isterseniz bütçenize göre kampanyalı fiyatlarla uygun hazır prefabrik ev sahibi olabilirsiniz. En çok talep gören ve satılan kampanyalı prefabrik evler 60 ila 100 metrekare aralığındaki 2+1 ve 3+1 prefabrik ev modeleri. Firma lüks konut segmentinde villa konforunu arayanlara özel prefabrik villalar da üretip kullanıma hazır teslim ediyor.

 

 

Hazır ev fiyatlarında metrajları değil mutlaka kaliteyi kıyaslayın

 

Her sektörde olduğu gibi hazır ev sektöründe de çok sayıda irili ufaklı firma bulunuyor. Bu sektörde de dünya genelinde projeler gerçekleştiren köklü markalarla beraber merdiven altı tabir edilen küçük firmalar üretim yapıyor. Kampanyalı hazır prefabrik ev fiyatlarını incelerken aynı metrajdaki ev fiyatlarını değil en önemlisi kalite farkını inceleyerek kıyaslayın. Kalite standartı düşük olan firmalar size “Biz aynı plan ve meraj büyüklüğündeki evi onlardan çok daha uygun fiyatla veriyoruz, neden daha fazla ödeyesiniz ki?” diyebilirler. Mağdur olmamanız için mutlaka ürün kalitesini sorgulamanızda fayda var. Ana taşıyıcı metal kalınlıklarını, duvar blok sistemlerini, kaynaklı mı kaynaksız sistemle mi üretildiğini, elektrik tesisat malzemeleri ve armatür kalitelerini, pvc pencere kalitesini, destek sacı kullanılıp kullanılmadığını, ispanyolet kilit kalitesine varıncaya kadar mutlaka sorgulayın, kıyaslayın.

 

Burada dikkate almanız gereken bir diğer önemli nokta da satış sonrası hizmet farkı. Prefabrik ev satın aldınız, 3 ila 4 günde kurulum yaptılar, boya vs. tamamlandı ve içine oturdunuz. Güzel ama mesele burada bitmiyor. Yaşanacak olası sorunlarda firma ürünün arkasında duracak mı? Size satış sonrası hizmet sunacak mı? Mutlaka sorgulayın. Hazır ev üretiminde uzmanlaşmış, köklü geçmişi olan ve en önemlisi çok iyi organizasyonuyla sizi satış sonrası sorunlarda yalnız bırakmayan markaları tercih edin ki mağdur olmayın.

 

 

İşin uzmanı Hazır Ev firmasını tercih edin usta bulma derdiyle uğraşmayın

 

Ev yaptırmak isteyenlerin en çok sordukları sorulardan biri de: “Hazır ev mi alayım yoksa betonarme mi yaptırayım?” Size en öncelikli önerimiz bir defa kırsalda veya Anadolu’da her hangi bir şehirde ev yaptıracaksanız mutlaka hazır ev yaptırmanızı özellikle tavsiye ederiz. Bunun bir çok nedeni var. Prefabrik hazır evlerin en büyük avantajı farklı ustalarla uğraşmamanız. Bir defa prefabrik ev satın aldığınız firma duvarlarını, kapıların, pencerelerini, çatısı ve çatı örtüsünü, boyasını veya özel ekstra mantolama gibi kaplamalarını, elektriğini, suyunu armatürlerine varana kadar size hazır teslim ediyor. Oysa klasik betonarme evlerde durum hiç böyle değil. Duvarcıdan betoncuya, çatıcıdan boyacıya, elektrikçiden su tesisatçısına çok sayıda ustayı bulmanız ve ayrı ayrı organize etmeniz gerekecek. Bu organizasyon bile sizi çok yorar. Bir de buna Anadolu’da usta bulma sıkıntısını ekleyin. Hatta ustayım diye iş bilmez insanların ortalıkta gezdiğini de düşünürseniz tabiki prefabrik ev diyoruz. Yıllardır yaşam alanları konusunda sektöre yön veren Karmod ile ev sahibi olmak için https://karmod.com/ sitesini ziyaret ediniz.