Sahnelerde Ses Getiren Shaft Filmi

Sahnelerde Ses Getiren Shaft Filmi
22 Kasım 2019 10:44

Gösterime çıkması ile birlikte büyük ses getiren film Shaft oldukça heyecan verici bir aksiyon filmi olarak piyasaya girmişti. Film indir butonuna tıklayarak filmi kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz.

 

 

Kedine en yakın gördüğü insanı öldüren kişileri bulmaya çalışırken babasından yardım istemesi ile başlayan oldukça sürükleyici bir aksiyon filmi olarak karşımıza çıkmaktadır. Babasından yardım alması ile birlikte oldukça büyük zorluklar ile karşılaşan genç adam oldukça büyük badireler atlatarak olayları araştırmaya koyulmuştur. Arkadaşını aramaya koyulan genç adam MIT adına çalışan bir siber güvenlik uzmanıdır. Alanında epey iyi olan siber güvenlik uzmanı genç adamın en yakını kaybolmuştur ve bu durum genç adam için oldukça büyük üzüntü yaratmıştır ve oldukça yıkıcı sonuçlar doğurmuştur. Genç adamı bu derece üzenleri bir anca bulmalıdır ve arkadaşını öldürenleri ortaya çıkarmalıdır. Bu durumu kendin e sorumluluk edinmiştir. Her ne kadar alanında uzman bir kişi olsa da arkadaşını öldürenleri bulmasında babasından alacağı eğitime ihtiyacı vardır. Babasından alacağı eğitim olmadan arkadaşının katillerini bulması imkânsız durumdadır. Dilerseniz film indir seçeneği ile birlikte hızlı bir şekilde filmi indirip bu heyecana ortak olabilirsiniz.

 

 

JJ’nin çocukluğunda yani genç adamın çocukluğunda onunla birlikte olmayan baba bu olayda ne gerekiyorsa oğlu için yapmaya hazır durumdadır. Oğluna ne yardım gerekiyorsa onun için yapacaktır. Bu esnada babasının bilinen meşhur ceketi ile JJ’in FBI rozeti birbirlerine ters düşse de her şeye rağmen aile oldukları her zaman akıllarındadır. Bu farkındalığa göre katillerin bulunma sürecinde hareket edeceklerdir. John Shaft’ın tam olarak olayın dışında kişisel olarak çözmesi gereken bir meselesi vardır. Bu meseleyi en yakın zamanda çözmesi gerekecektir. Bu sorunun yanında Shaft’ın profesyonel olarak ilgilenmesi gerektiği bir sorunu da bulunmaktadır. Bu sorunu ile de ilgilenerek bu süreç içerisinde çözüme kavuşturması gerekecektir. Film indir özelliği ile sitemiz aracılığı ile filmi rahatlıkla izleyebilirsiniz. Yaşanan bu bütün nefes kesici aksiyon ve korku dolu sahneleri heyecanla izleyecek ve bu olaylar izleyicileri derinden etkileyecektir.

 

Shaft filmini indirfilm.mobi adresini kullanarak filmi ister izleyebilir isterseniz de indirebilirsiniz. Sitemizde filmlerimiz tamamen HD kalitededir. Oldukça kaliteli görüntü sunar. Filmin aksiyon ve macera sahneleri sürükleyici biçimde izlenir.