Şahin Haberleşme’den enflasyonla Topyekün mücadeleye destek geldi! 10.000 + 2.000 adet SMS 119 TL

Şahin Haberleşme’den enflasyonla Topyekün mücadeleye destek geldi! 10.000 + 2.000 adet SMS 119 TL
14 Mart 2019 22:10

Şahin Haberleşme sektöründe yine bir ilki yaratarak enflasyonla mücadele kampanyasında hem indirimli fiyatları hem de hediyeleriyle halkı memnun etmeye devam ediyor.

 

 

Sadece yeni müşterilerine değil kendi müşterilerine bu imkanı sunan Şahin Haberleşme diğer firmalardan farkını ortaya koyuyor.  Son yaptığı kampanya ile ise 10.000 SMS alana 2.000 SMS hediye ediyor ve sadece 119TL.  Sizde bu kampanyadan hemen yararlanmak isterseniz http://www.sahinhaberlesme.com.tr sitesini ziyaret edebilir ve ücretsiz üyelik oluşturabilirsiniz.

 

 

s

 

Toplu sms ile mesaj attığınız tüm kişilere, istediğiniz duyuruları yapabilir ve bunu en iyi ve en uygun olan firma ile yapabilirsiniz. Cep telefonlarının artık tek iletişim aracı haline gelmesinden dolayı, firmanızın reklamını en iyi şekilde yapmak istiyorsanız eğer, mutlaka sizde bu sistemi kullanmalı ve avantajlarından yararlanmalısınız. Tabii ki bunun için doğru bir kurum ile çalışmanız gerekmektedir.

 

2

 

 

Ekipleri tarafından verilecek olan kaliteli hizmetler sayesinde istediğiniz zamanlarda toplu SMS gönderebileceğiniz bir sisteme sahip olabileceksiniz. İstediğiniz tanıtım ve reklam faaliyetlerini kolaylıkla yürütebileceğiniz ve toplu sms hizmeti alabileceğiniz sistemleri ile birlikte istediğiniz raporlamaların da yapılabilmesine imkan sağlanmaktadır.