Sahibinin sesi küçük adam beni dinle: Esas darbeci dışarıda

Sahibinin sesi küçük adam beni dinle: Esas darbeci dışarıda
16 Ağustos 2013 17:37

”Şark kurnazı” betimlemesi Batı Avrupa’ya aittir ve Müslüman ülkelerde dincilik yolu ile kurnazlık yapıp aslında her tarafından sahtekarlık sökün etmiş söz ile eylemlerin sahibine yönelik çok ironik bir şekilde alayımsı ifadesidir ki o kişinin zekası ile alay etmek için kullanılır.

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

Geçen hafta bayram dolayısıyla yanıt veremediğim bir hususu söz konusu yapmak istiyorum
Malum ”zekamın yarısı’‘ dediği ”sahibinin sesi” 5 Ağustos 2013 Ergenekon’a ait Silivri yargı kararlarından sonra ”Cumhuriyet tarihinin en büyük hukuki hesaplaşmasıdır. Bu dava 27 Mayıs’ta, 12 Eylül’de, 28 Şubat’ta, 27 Nisan’da süzülüp gelen bir müdahale ruhunda hesap sorulmasıdır” ifadelerini kullanarak en talihsiz ve kendine yakışır şekilde ”şark kurnazı” durumuna düşmüştür.

Neden?

27 Nisan 2007’nin darbeci kudretli generali kim?

O tarihte AKP hükümetine e-muhtıra veren general kim?

Bu darbeci general kodese tıkıldı mı, yargılandı mı?

Tüm bu soruları ”sahibinin sesi’‘nin aklının yarısına soruyorum.

Ben ”sahibinin sesi’‘nin aklının yarısını onun ifadesi ile öğrendikten sonra ”sahibinin” aklının ölçüsünü çok iyi biliyorum.

Allah’ınızı severseniz ”sahibinin sesi”nin yazılı ve görsel basında da olsa şöyle yüzüne bakın; o yüzde ilim, irfan, zeka parıltısı ile tefekkür adına alın ve yüz hatlarında hiç düşünce çilesi çizgileri görüyor musunuz ki bu serzenişler kendisini yapıtları ile çok kullandıkları rahmetli Necip Fazıl Kısakürek’e aittir.

”Sahibinin sesi’‘nin yüzüne ve söylemlerine bazen takılıyorum (yazılarını asla okumam, çünkü kötü bir yemeğin mideyi bulandırması gibi bu bilgiden uzak yazılarda insan beynini bulandırır) asla bilgi ve zeka ile bağdaşır bir tarafı yoktur.

Yukarıda sorduğum üç sorunun yanıtı hep devrin Genel Kurmay Başkanı muhtıracı, darbeye teşebbüs suçlusu org.Yaşar Büyükanıt’a ait olduğu meydana çıkıyor.

Ama ”sahibinin sesi” ”şark kurnazı” Silivri 5 Ağustos yargı kararlarının 27 Nisan e-muhtıra ve darbe teşebbüsünden de süzülüp gelen bir hesap sorulma işi olduğunu söylüyor.

Bak arkadaş, sen bu açıklamayı kamuoyuna yönelik olarak yaptın; ben de kamuoyunun bir bireyi olarak aptal yerine konulmayı asla kabul edemem.

Aynıyla sahibine iade etmek benim onursal bir görevimdir.

Yahu Yaşar Büyükanıt daha nasıl darbe teşebbüsünde bulunup demokrasinin ırzına tecavüz etsin?

Eğer ”Hükümet’e muhtıra verip darbeye teşebbüs ettiği zaman demokrasiyi Büyükanıt’a nikahlamıştık, dolayısı ile bu bir ırza tecavüz değildir” diyorsanız ki milletçe geldiğimiz bu ”akıl tutulması” aşamasından sonra sizden her şey beklenir; o zaman bizim demokratik mücadele etmekten başka bir seçeneğimiz kalmıyor.

Bu tıpkı bir kızın tecavüzcüsüne nikahlanması gibi bir adi olaya benziyor.

Ben bu köşemde darbeci Büyükanıt olayını birkaç defa işledim ve neden tutuklanıp yargılanmadığını çok açık bir şekilde yazdım.

“Sahibi’’nin görkemli bir “siyaset mühendisliği’’ olan bu olayı “okyanus ötesi’’ ile işbirliği yaparak ve onlardan aldığı güçle Yaşar Büyükanıt’ı bir figüran olarak kullanıp o dönemin iki bedbaht adamını da çıkar ilişkisi ile teslim alıp nasıl kotardığını Aralık 2012’de yazdığım “TAYYİP BÜYÜKANIT İKİLİSİ DEMOKRASİMİZİ NASIL İĞDİŞ ETTİ’’ yazımdan aşağıdaki linki tıklayarak okuyup detaylarının ayırtına varabilirsiniz.

http://www.halkinhabercisi.com/tayyip-buyukanit-ikilisi-demokrasimizi-igdis-etti?page=4

“Sahibinin sesi’’ “sahip’’ini geri dönüşü olmayan çok belalı politikalara yönlendirdi ki aklı başında olan hiç kimse onun yerinde asla olmak istemez.

Ne diyelim kılavuz ve karga meselesi.

Onların akıbeti beni ilgilendirmiyor ama ülkem adına çok üzülüyorum.

Onlar nasıl olsa çok yakında “Türk Yargısı” önüne çıkacaklar tüm hempaları ile birlikte.

Özellikle Tanrı’dan Recep ve Büyükanıt’a çok uzun ömürler niyaz ediyorum.

Bilmem ki artık.

Şuna kesinlikle inanıyorum ki eğer ömürleri vefa ederse hempaları ile birlikte vatanın bölünmez bütünlüğüne ve demokrasiye ihanetten “Türk Yargısı” önünde adaletli bir şekilde yargılanıp bugün Silivri’de tutsak olan kahramanların, aydınların, yurtseverlerin yerinde ama önderlerini kral dairesine koymak üzere ömürlerinin böylece biteceği kesin gibidir, icra ettikleri cürümlere baktığımız zaman.

Adamlarda korku öyle dağları sarmış ki “sahip” bayramda sonbahardan itibaren her zemin ve zamanda olması çok muhtemel demokratik hukuksal tepkiler için “Bütün bunların karşısında herhangi bir yanlış yapılması halinde de iktidarımız olarak gereken ne ise onu yaparız’’ tehdidini savuruyor ki yemezler bayım, cürümün kadar yer yakarsın.

Yurtsever milliyetçiler, aydınlar, Atatürkçüler, Türk ve Türklük sevdalıları ise yasalara çok uygun olarak demokratik tepkilerini çok seri bir şekilde icra ederler.

“Sahibinin bakanı” ise “Futbol taraftarları arasına siyasi nifak sokanlar, bedelini öder” diyerek kendi aşırı korkusu yüzünden milyonları korkutmaya çalışıyor.

Hadi oradan taraftarlar birbirlerine çok saygılı; nifak sokan sizsiniz.

Türkiye’yi bölünme noktasına getiren ihanet sahipleri,ne yaparsanız yapın yasalara uygun demokratik tepkiler çığ gibi, dolu gibi üstünüze gelecek ve Türk Milleti’nin bir bölümünü kandırarak hak etmeyerek elde ettiğiniz o makamları bırakıp gideceksiniz.

Son olarak “sahibinin sesi”ne diyorum ki, esas mücadele bundan sonra başlayacak ve sizinle en büyük hukuki hesaplaşmayı çok yakında yapacağız; şimdilik Türk Milleti’nin genlerinde olan tarihsel “Hilal Taktiği’’ ile geri çekiliyor gibi yapıp firar görüntüsü vererek sizi yanıltıp sonra demokratik hukuksal çevre kuvvetlerle etrafınızı sarıp demokratik hukuksal orta kuvvetlerinde aniden tekrar geriye dönüşü ile sizi çembere alıp senin dediğin en büyük hukuksal ve demokratik hesaplaşmayı yapacağımızdan sakın kuşku duyma “sahibinin sesi’’ ve onun “aklının yarısı’’ rahat adam.

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!