Saç vitamin ürünü Bonvita Hair nedir

Saç vitamin ürünü Bonvita Hair nedir
24 Şubat 2017 15:06

Estetik bir gereksinim ya da kişisel tercih nedeniyle kadınlar saçlarının uzun olmasından hoşlanmaktadır.

 

 

 

 

Ancak genetik özellikler, saçın maruz kaldığı sorunlar vs. nedeniyle uzama süresi fazla olabilmektedir.Bu durumda size içten destek verecek, hücreleri yenileyecek ve saç köklerini ciddi anlamda besleyecek bir takviyeye ihtiyaç olur.Saç derisini içten besleyerek köklerin aldığı besini güçlendiren bonvita hair ürünü aradığınız takviyeye sunan bir içeriktir. Zayıf kalan, güçsüz deri altı hücrelerin yeniden canlandıran ve saça hayat veren bu ürün, çıktığı günden bu yana ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olmuş, memnuniyet veren, fark edilir sonuçlara imza atmıştır.

 

 

Bonvita Hair İçeriği

 

 

Saç yapılandırmasında en çok etkisi olan Biotin(B7),A-C-E- B6 vitaminlerini içeren Sugar Hair, bir yandan nem dengesini korur diğer yandan gereksiz saç kayıplarını önler. Bu etkiyi sağlayan sadece vitaminler değil, aynı zamanda güçlü besleyici olan hindistanceviziyağıdır.

 

 

Kullanmaması Gerekenler

 

 

 

Hamile ve yeni anne olan, süt veren kadınlarınbu ürünü kullanmamaları önerilir. Olası riskleri önlemek için bu önlem alınır. Çocuklardan uzak tutulmalıdır.

 

 

Ne Kadar Alınmalı?

 

 

Günlük normal kullanımı 2 kere ile sınırlıdır. Sabah ve akşam olmak üzere ürünü kullanabilirsiniz. Bu şekilde bir ay düzenli kullanım olduğunda saç yapısı çok kötü zarar görmemişse etkisini hissettirecektir. Uzun süre yıpranmış saçlar için bir aydan daha fazla kullanım gerekebilir. Önce saçın toparlanması ve sonra uzama aşamasına geçmesi beklenir. Kutu sayısının ne kadar olması gerektiğine gelince, bunu kendiniz belirleyebilirsiniz. Başlangıç ve deneme için genelde bir-iki kutu kullanımı önerilir. Sonra isteğe göre sayı çoğaltılabilir.

 

 

 

Kutu Fiyatları

 

 

Tek iki ve üç kutu şeklinde satışı gerçekleşen üründe kargo ücretleriyle beraber hesaplama yapılır.Tek kutu bonvita hair fiyatı 49₺ (kargo ücreti 10₺), iki kutu 89₺ ve kargo ücreti yine 10₺, 3 kutu da119₺ ve ücretsiz kargo ile alınabilir. Genelde önceden de kullanan müşteriler 3 adet kutu alarak kampanyadan yararlanmaktadır. Birim fiyatına göre hesaplandığında en iyi satış fiyatı 3lü satışta görülmektedir.

 

 

Hologramlı Resmi Satış Platformu

 

 

Hologram ve faturalı BonvitaHair satışı üründen zarar görmemeniz ve yasal satın alma sürecini yaşamanız adına önemlidir. Bazı platformlarda ürün satışı denetimsiz, gelişigüzel ve faturasız olarak yapılabildiğinden bu orijinal olmama durumuna dikkat etmek gerekmekte.Resmi satış platformundan satın alınan ürünlerin hepsi prosedüre uygun biçimde gerçekleşmektedir. İnsan sağlığının satış yaparken göz ardı edilemeyeceğinin bilincinde olmak kritik bir noktadır. Buna ek olarak süreçle ilgili bilgi olması açısından ürünü satın almanızın akabinde kargoya verilmesinden sonra en çok 3 günde size gelmesi gerekir. Bu sürede gelmeyen ürünlerde takip numarasından kargo firmasına ürünün yerini sorabilirsiniz. Deforme olan açılmış paketlerin teslim alınmamasına dikkat ediniz. Çözülemeyen sorunlarda firmayla iletişime geçmeyi unutmayınız.