Saç ekim

Saç ekim
2 Mayıs 2017 10:14

Birçok insanın kendisini asosyalleştirme sebeplerinden olan saç dökülmeleri ve kellik, özgüven eksikliğine sebep oluyor.

 

 

 

Dökülen saçların onlarca sebebi bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; kuru havalar, saçlardaki nemsizlik, bireydeki kansızlık, kullanılan şampuanın kişiye uygun olmaması, yoğun çalışma hayatının getirisi olan stres ve ya genetik etkiler gibi birçok sebep ile meydana gelmektedir. Fakat günümüzde artık tozlarla, pudralarla saç diplerinizdeki açıklıkları örtmenize gerek yok. Böyle gelip geçici çözümlerle uğraşmaya bile gerek yok. Bugün sadece ünlülerden değil etrafımızdan da çok fazla kişinin saç ekimi yaptırdığını duyuyoruz. Yayılmakta olan bu çözüm sizin için hem ileriye dönük özgüven yatırımı oluyor hem de bugününüzü daha verimli geçirmenizi sağlıyor. Bizim güvenilir, temiz ve sağlıklı hizmetimiz sizin de buna bağlı olarak artan talepleriniz doğrultusunda artık İstanbul saç ekimden sonra Kahramanmaraş saç ekim olarak da hizmet vermekteyiz.

 
Uzman kadromuz ve teknolojinin geldiği son noktadaki hizmet anlayışımız ile sizlere temiz bir tedavi öneriyoruz. Bırakın kellik ömür törpünüz olmasın. Güler yüzlü ekibimiz ile içiniz rahat bir şekilde başlayacağınız tedavinizde psikolojik ve fizyolojik açıdan sağlığınıza kavuşmuş olmanın sevinci ile evinize döneceksiniz.

 
Saç Kökü Transferi

 
Saç ekim işlemi, Fue tekniği olarak bilinen tek tek enseden alınan kıl köklerinin sorunlu yerlere transfer edilmesi ile şeklindedir. Tek tek kıl köklerinin transfer süreci gözünüzü korkutmasın. Bu süreçte lokal anestezi sayesinde canınız acımayacak ve ağrı çekmeyeceksiniz. Ayrıca bu kıl köklerinin enseden transfer edilmesinin sebebi, insanlarda ense bölgesindeki kıllar güvenli bölge olarak bilinmektedir. Buradan alınan kıl kökleri ardında ense bölgesinde kellik gibi bir sıkıntı oluşturmaksızın yenilenerek eski haline döner. Transfer edilen kıl kökleri sayesinde ağrı ve acı hissetmeden saçlarınıza kavuşursunuz.

 
Kıl köklerinin ekim aşaması bittikten sonra ilk 3 ayda ekilen saçlarınız uzayarak dökülür. Bu üç aylık süreçten sonra asıl saçlarınız çıkmaya başlar ve altı aylık dönem sonucunda saçlarınızın %75’i çıkmış olur. Bu süreyi bir yıla tamamladığınızda saçlarınız tamamen çıkar. Bir yılın sonunda yüzünüzden gülümseme elinizden ayna düşmeyecek.

 
Diğer Hizmetlerimiz

 
Kullanmakta olduğumuz ürünler saçlarımızı güçlendirmekte etkili değildir. Ne yaparsak yapalım saçlarımız dökülmeye başlamışsa devam eder. Mezoterapi hizmetimiz ile saç kökleriniz güçlendirerek daha etkili ve sağlam çıkmasını sağlıyoruz.

 
İstanbul saç ekim ve Kahramanmaraş saç ekim merkezi olarak PRP tekniği ismiyle bilinen, hastanın kanı alınarak verimli olan, trombosit yönünden zengin kısmı ayrıştırılarak saç köklerine enjekte edilir. Bu sayede saç köklerinin güçlenmesi ve sağlamlaşması sağlanır. Bunun yanı sıra merkezimizde kaş nakli, bıyık ekimi gibi hizmetlerde verilmektedir.