Robotla Pimaş Tıkanıklığı Açma

Robotla Pimaş Tıkanıklığı Açma
20 Mart 2020 16:30

Robotla pimaş tıkanıklığı açma İstanbul geneli servis veren firmayız Avrupa ve Anadolu yakasında şubelerimiz bulunmaktadır. Pimaş açma hizmetlerimizi yaylı makineler kullanarak kırmadan dökmeden yapmaktayız ister tuvalet ister lavabo pimaşı tıkansın bizi arayarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.

 

Yaşadığımız alanlarda dışarıya atık su atılmasını sağlayan borular vardır, bu borular çeşitli nedenlerden dolayı tıkanıklık göstermektedir. Mutfaklarımızda bulunan borular yağ birikintilerinden, yemek artıklarından dolayı tıkanıklık gösterebilir. Tuvalet ve banyo giderlerimiz temizlik sonrası bez kaçması gibi dikkatsizlik sebebiyle tıkanıklık göstermektedir. Bunların yanı sıra lavaboların giderlerinde çöküntüler veya hasar oluşması, yapının daha inşaat halindeyken atık su giderlerine giden harçlar ve beton kalıntıları, boruların zaman içerisinde hasar görmesi, uzun süre içinde boruların içinde biriken kalıntıların çoğalması, boruların eskimesinden dolayı kireçlenme ve tortuların oluşması gibi sebeplerle lavabolarımız tıkanıklık göstermektedir.

 

Kırmadan Pimaş Açma

 

Lavaboların atık su gider boruları tıkandığı zaman ev hanımlarının aklına ilk olarak lavabo açıcı kullanmak gelmektedir, lavabo açıcıyı sıcak su ile birlikte lavaboya dökmektedirler. Evet, bu bir çözümdür ancak ne kadar doğrudur? Bu tür kimyasallar ve eriticiler kullanmak yanlış bir yöntemdir. Lavabo açıcı kullanmak lavabonun açılmasını sağlamaktadır ancak borularınıza da hasarlar meydana getirmektedir. Lavabo açıcı kullanımında güçlü bir ısı meydana çıkmaktadır, gider borusuna giren maddeleri eritmektedir bunun yanında da lavabodaki pvc ve plastik malzemelere de zarar vermektedir. Böyle bir açma yöntemi kullanmak oldukça ucuz olduğu gibi zararlı da olabilmektedir. Bu türlü bir Robotla pimaş tıkanıklığı açma işlemi ileride maddi kazanç olarak size dönecektir. İleride bu türlü bir zarar gider borularınızı değiştirmenize ve büyük meblağlar ödemenize neden olur.

İstanbul pimaş açma işlemi şimdilerde kameralı su tesisatçıları tarafından yapılmaktadır. Ustaların kamera ile tıkanık bölgeyi görmesi ve tıkanıklığı gidermesi işleminden sonra tıkalı bölgeyi kamera ile tekrar gözlemlemesini ve tıkanıklığın gittiğinden emin olmasını isteyiniz. Tıkanıklığın gidip gitmemesini kontrol etmek için tıkalı bölgenin musluğunu açın ve suyun rahat gidip gitmediğini kontrol ediniz. Tıkanıklık gitti kamera ile göstermemize, tekrar kontrol etmemize gerek yok diyen ustalara itibar etmeyiniz, ısrarla kontrol etmesini sağlayınız. Atık su gideri tıkanıklık açma işlemini yapan ustadan işi için garanti isteyiniz. Robotla pimaş tıkanıklığı açma işlemleri için gelen ustalar garanti vermek zorundadır. İleride aynı yerde aynı sorun ile karşılaştığımız zaman ücretsiz yapabilmesi gerekmektedir.

Web : https://pimasacma.web.tr