Robert De Niro Bodrum’da restoran açtı

Robert De Niro Bodrum’da restoran açtı
9 Ağustos 2014 01:46

Dünyaca ünlü Holywood yıldızı ABD’li aktör Robert De Niro, Türkiye’deki ilk restoranını Nobu adıyla Muğla’nın Bodrum ilçesinde açtı.

 

Palmarina’daki açılışı Robert De Niro’nun Japon ortağı Nobu Matsuhisa, 60 çalışanıyla birlikte yaptı.

 

ABD’li dünyaca ünlü Holywood Yıldızı 70 yaşındaki Robert De Niro, 30 yıllık arkadaşı Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile birlikte 28 ülkede faaliyette olan Nobu Restoranlar zincirinin 33’üncü halkasını Bodrum’a taşıdı. Yalıkavak Palmarina’da açılışa Robert De Niro katılmazken, Matsuhisa hazır bulundu. Toplam 60 Japon, İngiliz ve Türk personeliyle hizmet vereceği restoranda Japon mutfağından 200’e yakın yemek çeşidinin sunulacağı belirtildi.

 

Japon mutfağının duayeni olarak bilinen Matsuhisa, “Restoranı açmadan önce gelip ön araştırmalar yaptık. Gördük ki Bodrum ve marinaya dünyaca ünlü isimler tatil için gelmekte ve De Niro ile birlikte mutlaka burada olmamız gerektiğine karar verdik. Palmali Grup ile yaptığımız anlaşma sonucu restoranı açtık. Dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerimiz restoranımızı görünce çok sevindiler, biz de mutlu olduk. Japon mutfağının en seçkin yemekleri ile hizmet edeceğiz. Ayrıca önümüzdeki aylarda İstanbul’da bir otel projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde Robert De Niro da burayı ziyaret edecek” dedi.