Rich boya çeşitleri Hobidunya.com’da!

Rich boya çeşitleri Hobidunya.com’da!
6 Şubat 2018 10:31

Ahşap tepsiler, kanvas tablolar, takılar, kumaş desenleri ve daha pek çok obje yaratmak için boyaların büyülü dünyasına giriş yaptıysanız, biraz tecrübe kazanmanın zamanı geldi.

 

 

İyi bir sonuç için en iyi boya markalarından biri olan Richile başlamanızı tavsiye ederiz. Dünyanın bir numaralı hobi ve zanaat boyaları arasında bulunan Rich boya için geniş alternatifleri Hobi Dünya online alışveriş rahatlığı ile temin edebilirsiniz.

Hobidunya.com Rich Boya Türleri ve Özellikleri

  • Rich Multisurface Hibrit Boyalar: Hobi ve zanaat sektörü için özel formüle edilmiş tüm yüzeylere rahatlıkla tutunabilen su bazlı yeni nesil akrilik bir boyadır. Ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor gibi her yüzeye uygulanabilir.
  • Sprey Boyalar: Pek çok rengini hobidunya.com adresinde bulabileceğiniz püskürtme boyalar, ahşap, metal, cam, seramik veya plastik gibi gözenekli olmayan bir malzeme üzerine doğrudan kullanılabilir.
  • Rich Akrilik Ahşap Boyalar: Mükemmel mekanik, kimyasal direnç ve uygulama kolaylığı ile karakterizedir. Kuruma hızı ve şeffaflık için değişen özelliklere sahip Rich boya ahşap boyama zanaatı için mükemmel sonuçlar sağlar.
  • Rich Metalik Sedefli Boyalar: Şık efektler oluşturmak için ahşap, seramik, polyester, metal, kumaş ve deri üzerine uygulanabilen parlak sedefli metalik boyalardır.
  • Rich Boyama Markörleri: Cam, seramik, polyester ya da kumaş üzerine kullanılabilen pratik boyama araçlarıdır. Detay çalışmaları için idealdir.
  • Efekt Boyaları: Yosun, beton, ayna veya pas efekti gibi özel görünümler elde etmek için kullanılan harika sanatsal çalışmalar yapabileceğiniz Rich boya türüdür.
  • Rich Cam, Seramik, Porselen Boyaları: Seramik, porselen, cam üstü çalışmalarda fırınlanmaya uygun boyalardır. Rich boya su bazlıdır, opak transparan ve metalik renkleri mevcut.
  • Rich Kumaş Boyaları: Sıvı, toz ve sprey halde bulunan kumaş boyaları doğrudan uygulayabileceğiniz, su bazlı,sağlıklı kumaş boyalarıdır. Tüm kumaş türleri üzerinde çalışma yapabilirsiniz.

Hobidunya.com’dan En Fazla Çeşit ve En Ucuz Rich Boya Fiyatları

El işi ve ahşap el sanatları, dekoratif objeler, mobilya ve eşyalar üretmek ya da yenilemek için geniş bir araç ve materyal yelpazesinden yararlanır. El sanatları için kullanılan malzemeler sadece zanaatkârın hayal gücü ile sınırlıdır. https://www.hobidunya.com/rich-hobby online alışveriş adresinden görebileceğiniz gibi bolca çeşidi mevcut olan Rich boyafiyatları oldukça ucuzdur. Hobileriniz varsa veya yeni hobiler edinmek istiyorsanız en fazla çeşit, en uygun fiyat anlayışı güden, ilham verici hobidunyası.com’u kesinlikle ziyaret etmenizi öneririz.