Revizyon ve Otomasyonun Adresi

Revizyon ve Otomasyonun Adresi
24 Kasım 2020 12:01

2010 yılında Kocaeli’nde kurulan marka, endüstride kullanılan bazı programların ve çıkan ürünlerin revizyonlarını yapar. Günümüzde fırınların büyük bir kısmının kontrolü PLC tarafından yapılır. Gereksinimlerin hızla değişmesi ve artması ile bu kontrol sistemi gerekli ihtiyaçları karşılamakta zorlanmaya başlamış, kapasiteleri karşılamakta yetersiz kalmıştır. Sistemlerin eski olması ve işin ehli çalışan sayısının düşük olması gibi sebepler sonucunda süreç aksama ve hatta durma noktasına gelebilmektedir. Sarvion, gelecekte duyulabilecek yeni ihtiyaçlara karşı rahatça geliştirilebilen ve uzaktan erişim imkanı sağlayan, ihtiyaçlara en uygun fırın revizyonu ve fırın otomasyonu gibi sistemler sağlamaktadır.

 

Sarvion ile Revizyon

 

Günümüzde birçok sanayi ürünü revizyona uğramaktadır. Revizyon sürecinin başlıca nedeni ürünün eski olması gibi gözükse de, bazı modern ürünler de revizyona uğrar. Revizyon; eski bir ürünün revizyona uğrayıp tekrar kullanıma sunulması anlamının yanında, ürünün fabrikadan çıkıp müşteriye veya satıcıya gitmeden önce yapılan kontrolü anlamına da gelir. Sarvion, fırın revizyonu konusunda sektörün önde gelen firmalarından biridir. Ürünün çıkış noktasını iyi takip eder, müşteri veya satıcıya gitmeden önce gerekli kontrolleri sağlar. Özellikle sanayi fırını bakımı aksamanın olmaması adına düzenli aralıklarla gerçekleşir.

 

Sarvion ile Otomasyon

 

Fırın otomasyonu fırınlar için geliştirilmiş kullanımı basit bir programdır. Ekmek ve diğer unlu mamüllerin adet miktarı ve hesap hareketlerini, dağıtım araçlarına verilen miktarları, iadeyi veya ziyan olanı takip etmeye yarar. Kısacası; fırın otomasyonu cari takip, irsaliye ve fatura gibi bölümlere bakar, üretilen ürünlerin tüketim miktarları, dağıtım miktarları, ziyan miktarları gibi detayları kullanıcıya sunar. Ayrıca çalışanların avans işlemlerini kontrol edebilmenin yanında, müşterileri gruplandırabilirsiniz. Her bir müşteriye ayrı irsaliye sunabilir, aynı türden birden çok müşteriyi tek bir başlık altında toplayıp hepsinin kontrolünü tek kalemde sağlayabilirsiniz.