Rephair saç dökülmesine çözüm sunuyor

Rephair saç dökülmesine çözüm sunuyor
1 Eylül 2014 17:49

Son dönemlerde televizyonlarda , internet reklamlarında adını sıkça duymaya başladığımız bir marka var.

 

 

Rephair ismi ile piyasaya sürülen ürün bilimsel deneylerde etkisinin kanıtlanması ile alanında lider saç bakım ürünlerini şimdiden geride bırakmış durumda. Saçlarımız genel olarak vücudumuzda en çok dikkat etmemiz gereken bölgelerin başında gelmektedir. Saçlardaki dökülmeler, azalmalar insanların dış görünüşlerini olumsuz etkilemekte, hatta ileri varan psikolojik sorunları , kendine güvensizliği de beraberinde getirmektedir. Hal böyle olunca da saç dökülmelerine, saç azalmalarına karşı etkin çözümler üretmek gerekmektedir.
Saçlara ne kadar dikkar edilirse edilsin psikolojik etkenler, yaşa bağlı etkenler ile birlikte erkeklerde de bayanlarda da saçlarda eksilme görülmektedir. Bu noktada devreye rephair girmektedir.

 
Rephair saç dökülmesine nasıl çözüm sağlıyor?

 
Rephair içerisinde bulunan HSOR enzimleri sayesinde saç dökülmelerine etkin çözüm sağlamaktadır. Saç dökülmesini engellemenin yanı sıra saçınızın daha canlı gözükmesi, saç çapının artışı, saçın daha dolgun gözükmesini sağlayan Rephair harika bir saç bakım ürünüdür.
Rephair şampuan, serum ve losyon olmak üzere 3 üründen oluşmaktadır. Rephair şampuanı kullanırken saçınızı ıslatmanız gerekmektedir. Şampuanı ıslak saça uyguladıktan sonra 2-3 dakika su dökmeden beklemek gerekmektedir. Losyon ve serum ile birlikte kullanıldığında rephair şampuanın çok daha etkili olduğu kanıtlanmıştır.

 
Rephair’ın piyasadaki diğer saç bakım ürünlerinden farkı nedir?

 
Piyasada bir çok saç bakım ürünü bulunmaktadır. Rephair’ın bu ürünlere göre avantajlarını sıralayacak olursak;

 
Rephair etkisi deneyler ile kanıtlanmış bir saç bakım ürünüdür. Bu sayede rephair’ı %100 güven ile saçınıza uygulayabilirsiniz. Bilimsel deneyler ile desteklenmesi Rephair’ın diğer bakım ürünlerinden en büyük farklarındandır.

 

 
Rephair saç dökülmesine çok etkin çözüm sunmaktadır. Diğer ürünlerin aksine rephair’ı kullanmaya başladıktan sonra 12 hafta içerisinde gözle görülür fark elde edebilirsiniz. Rephair ile paranız boşa gitmeden saç dökülmesi sorununu kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz.
Rephair saç dökülmesi sorununa çözüm sunduğu gibi güçsüz ve kötü gözüken saçların da dolgun ve canlı bir hal almasını sağlamaktadır. Bu sayede saçlarınız ile istediğiniz ortama kendinize güvenerek girebilirsiniz. Rephair’ın saçınızda bıraktığı muhteşem canlılık ile her girdiğiniz ortamda bir yıldız gibi parlayabilirsiniz ! Detaylı bilgi için : https://www.rephair.com.tr/