Reklamcılıkta Çağdaş Yaklaşım

Reklamcılıkta Çağdaş Yaklaşım
26 Şubat 2020 08:55

Reklamcılıkta modern tasarım ve çağdaş yaklaşımlarla hizmet veren boran reklam, 30 yıla yakın tecrübesi ile sektörün lider markası haline gelmiştir. Firma iki fabrikası ve profesyonel ekibi ile yılda 300000 m² üzerinde baskı yapabilecek kapasiteye sahip bulunuyor. Firma kaliteli hizmertlerine yurt içi ve yurt dışı olarak devam ediyor.

 

UV Baskı Uygulamaları

Firma, ultraviole olarak adlandırılan uv baskı tekniği ile güneşten dolayı renklerin solma süresini iki kata kadar uzatıyor. Firma bu tekniği şu çeşitlerle gerçekleştiriyor;

* Cam, ahşap ve pleksi baskılar

* Foreks ve kompozit baskı

* Deri baskı

* Işıklı tekstil baskı

* Duvar kağıdı baskı

Firma bu baskı tekniği ile mükemmel baskı kalitesi ve sınırsız görsel seçeneği sunuyor. Bu tekniği kullanarak tüm düz yüzeylere baskı yapabilen firma, daha fazla yüzey alanı ve yüksekliğe baskı yapabiliyor.

 

Açık Hava Reklam Uygulamaları

Firma , açık hava reklamcılığı ile ilgili tüm baskıları yapabilme kapasitesine sahip. Modern baskı makineleri ve uzman ekibi sayesinde komple veya bölgesel araç giydirme hizmetini, en kaliteli şekilde icra ediyor. Firma her ebat ve özellikteki dış cephelere uyguladığı kaliteli giydirme hizmetiyle, her türlü iklim şartına dayanıklı ve uzun ömürlü reklam hizmeti sağlıyor. Firma ayrıca totem, ışıklı ve ışıksız tabelalar ile paslanmaz ve kutu harfler, duvar ve çatı panoları ile de her türlü ihtiyacı karşılayabiliyor. Firmanın birçok başarılı yurt içi ve yurt dışı fuar ve tanıtım standları uygulamaları da bulunuyor.

 

Dijital Baskı Uygulamaları

Firma, makine parkurunun modernliği ve üretim anlayışının kalitesi ile dijital baskı konusunda da, sektörün lideri durumundadır. Firma bu baskı tekniği ile şu hizmetleri veriyor;

* Vinil baskı: dış ve iç mekanlarda, daha büyük yüzeylerde kullanılıyor ve daha az maliyetli oluyor.

* Folyo baskı: kendinden yapışkan folyo üzerine baskı yapılıyor ve hemen hemen her yüzeye uygulanabiliyor.

* One way vision baskı: tek taraflı görüş sağlayan bu baskı, cam cephelerde yaygın olarak kullanılıyor

* Mesh baskı: üzerindeki deliklerle hava akımı sağlayan ve dış yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilen bir baskı çeşidi.

* Kanvas baskı: fotoğraf baskısı olarak da bilinen ve çok kaliteli bir baskı tekniği.

Firmanın kullandığı bu baskı yöntemi, ofset baskıya göre daha yüksek kalite ve hızda, daha kişisel ve uygun fiyatlarla baskı yapabiliyor.

 

Firmanın Diğer Uygulamaları

Firma her türlü fayans yüzeyine, çok yüksek kalitede baskı yapabiliyor. Firmanın bu uygulaması temizlik ürünlerinden de etkilenmiyor. Firma özel ekipman ve baskı tekniği ile 3D lenticular baskısı yapıyor. Böylece, baskı üç boyutlu bir bir görünüm kazanıyor. Firma ayrıca hareketli reklam kapsamında; raket pano, megalight, billboard, trivizyon, otobüs durağı reklam ve gezici reklam panoları uygulamaları da yapıyor. Firma, hizmetlerini yüksek kalite ve uygun fiyat anlayışı ile müşterilerine sunuyor.