Rahmi Turan tetikçi misin, gazeteci misin?!  Konuş yoksa biz o ismi açıklarız!

Rahmi Turan tetikçi misin, gazeteci misin?! Konuş yoksa biz o ismi açıklarız!
22 Kasım 2019 08:38

Sözcü Gazetesi’nin yaşını başını almış, her gün köşesini bir fıkra ile dolduran AMA yıllardır ciddi bir özel haber ya da yoruma yer vermeyen, sözde başyazarı Rahmi Turan, dün Saray’daki derin kaynağından edindiği bir bilgiyi köşesine taşıdı ve gündem çalkalanınca da, unutturma taktiklerine sarıldı.

 

 

 
H&H ÖZEL HABER
 

 

 

Halkın Habercisi olarak daima parti içi demokrasinin sesi olduk ve olacağız. Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün grup toplantısında, ”Sözcü demokrasimizin amiral gemisidir” sözlerinin paralelinde, SARAY’a giden ve Erdoğan’dan destek alarak CHP’yi ele geçirmeye çalışan bir milletvekilinin, hain girişimlerinin sızdırılmasını AMA isminin milli bir sır gibi Rahmi Turan tarafından saklanmasını, zamanlaması açısından gayet manidar buluyoruz.

 

 

Yıllardır köşesinden Mustafa Sarıgül şakşakçılığı yapan sayın Turan’ın, hemen her kurultay öncesi, CHP içine müdahalelerde bulunmasını, manipülasyon ve dizayn girişimlerini biliyoruz. Mahalle seçimlerinde, hemen her ilçede,CHP genel merkezinin, kan kaybettiği bir dönemde, Turan’ın bir iddiada bulunup, bunun arkasında da duramamasını, iyi niyetli görmüyor ve gazetecilik etiği ile de bağdaştırmıyoruz.
Sayın Turan ve onun ismini milli bir sır gibi sakladığı, Saray taklacısı CHP milletvekili bilmelidir ki; Halkın Habercisi bu işin peşine bırakmayacak. Aynı Atatürk resminin indirilmesi tartışmasını, bir namus meselesi yaparak, Halkın Habercisi nasıl takip ettiyse, bu kirli ismi de ortaya çıkartacak.