Rahat Bir Nefes Alın

Rahat Bir Nefes Alın
29 Mayıs 2019 14:48

Horlama, uyku esnasında ortaya çıkan gürültülü bir sestir. Uyuduğunuzda ağız ve yutak bölgesinde bulunan kasların ve küçük dilin gevşemesi nedeniyle akciğerden gelen hava buraya çarpar ve rahatsız edici sesin ortay çıkmasına neden olur.

 

 

  • Boğazda kas gerginliğinin azalması,
  • Yumuşak damak yapısı,
  • Kist ya da tümör,
  • Soğuk algınlığı
  • Alkol ve sigara kullanımı bu sorunlara neden olabilir.

Horlama değil fiziksel bir problemdir. Ülkemizde pek çok kişi horlama problemi ile karşı karşıya kalmaktadır. Horlama problemi çekiyorsanız snorezz ürününden destek alabilirsiniz. Uyku esnasında sessizlik sonrasında kesintiye uğrayan şiddetli horlamalara dikkat edilmesi gerekir. Bu tür horlama problemlerinde sessizlik dönemleri solunum durmasına işaret eder. Solunum durmaları ya da azalmaları gece boyunca kendisini gösterebilir. Bu probleme ise uyku apne sendromu adı verilir. Uyku apnesi, gece saatlerinde nefes darlığına yol açan ve tansiyonu etkileyen bir sorundur. Uyku sorunları nedeniyle pek çok hasta kendisini gün içerisinde yorgun hissetmekte ve performanslarında düşüş görülmektedir. Bu da insanlar da sinirlilik, depresyon, baş ağrıları, öğrenme ve hafıza güçlüğüne neden olur. Sizde bu belirtileri kendinizde görmeye başladıysanız tedavi olmanız gerekir.

 

Hayatınızı Değiştirin

 

Snorezz sprey geceleri rahat uyku çekmenize yardımcı olur. Düzenli kullanım sonrasında sabahları yorgun uyanmayacak, gün boyu enerjik ve dinç olacaksınız. Snorezz gece boyunca etkisini gösterir. Gece yatmadan Snorezz sprey horlamanın ve hırıltının kesilmesine yardımcı olur. Böylece sabaha kadar gürültüsüz ve sessiz bir uyku çekme deneyimi elde edersiniz. Snorezz, içerisinde bulunan doğal içerikler ile yumuşak damak ve çevresindeki dokuların kan akımının hızlanmasına yardımcı olur. Snorezz sprey boğaza sıkıldığında, burada tabaka meydana getirir. Bu tabaka boğazın kayganlığını arttırır. Bu da horlamanın şiddetini azaltır. Komşu dokularda ortaya çıkan titreşimi azaltan Snorezz sprey düzenli olarak kullanıldığında size ve eşinize rahat bir gece uykusu sunar.  Snorezz spreyi isterseniz diğer horlama önleyici ürünlerle beraber kullanabilirsiniz.

 

Snorezz Kullanımı

Snorezz spreyi hafifçe çalkalayın. Boğaza küçük dil bölgesine birkaç kere sıkın. Daha sonra uykuya yatabilirsiniz. Özel tasarlanmış püskürtme başlığı ve doğal içeriği sayesinde yumuşak dokunun sarkmasını engellemeye yardımcı olan Snorezz boğaz arkasında biriken birikintiyi eritir. Rahat nefes almak ve horlamayı önlemek için internet üzerinden Snorezz satın alabilirsiniz. Snorezz, boğaz arkasındaki dokunun nemli hale gelmesini sağlayarak yumuşak damağa gerginlik kazandırır.  Kullanımı son derece kolay olan Snorezz sprey geceyle barışmanızı sağlar. Snorezz boğaz spreyi dokuların gerginliğini güçlendirerek boğazdaki sıvıyı azaltır. Horlamanın genel nedeni daralan yumuşak damağın sarkmasıdır. Sarkma nedeniyle jöle kıvamında sıvı artışı meydana gelir. Snorezz sprey bu bölgede titreşim oluşturmasını önlemek için doğal içeriklerden yararlanır. Sizde kendiniz ve sevdikleriniz için Snorezz spreyden destek alabilirsiniz. Her yaş için kullanıma uygun olan Snorezz’i internetten kolayca satın alabilirsiniz.