Pubg Mobile UC

Pubg Mobile UC
12 Temmuz 2019 08:29

Dünyada son zamanlarda en fazla oynanan Pubg Mobile kendini ön plana çıkartmayı başarmış durumda. En çok sevilen taraflarından birisi ise mücadeleci bir oyun olmasıdır. Hem bireysel hem de grup olarak oynayabileceğiniz bir oyun olmasının dışında kendinizin oluşturmuş olduğu taktiklerle ile 100 oyuncu arasında 1. Olmayı hedef alırsınız. Pubg Mobile dünyasında daha fazla gelişmek istiyorsanız eğer Pubg Mobile UC satın alımı yaparak diğer oyunculardan önde olabilirsiniz. Farklı taktiklerin bir araya gelerek güçlenebileceğiniz oyun içerisinde uçaktan atladığınız zaman taktiklerinizi de ortaya koyma vakti gelmiş demektir!

 

ic-1

 

PUBG Mobile UC Alımı

Pubg Mobile UC oyun içi paradır. Oyun içerisinden UC ile satın alabileceğiniz binlerce item bulunmaktadır. BursaGB sitesi üzerinden kredi kartınız veya bankamatik kartınızla marketten çok kolay bir şekilde UC satın alımınızı gerçekleştirebilmektesiniz. UC alımlarının miktarlarına göre de farklı bonuslar verilebilmektedir. Oyun içerisinde daha öncesinde 500 UC alan kişiler ayrıcı 60 Bonus UC alabiliyorlardı. Zaman zaman bu tarz etkinlikler yapılmakta. Bu etkinlikleri de takip ederek daha fazla UC’ye sahip olabilirsiniz.

PUBG Mobile oyununa yeni başlayanlar için UC nedir açıklayacak olursak; Unknown Cash, PUBG mobile oyun içerisinde kullanacağınız para birimi olarak geçmektedir. Oyun içerisinde item satın alırken UC kullanmanız gerekiyor. UC ile alışverişinizi yaptığınız zaman yeni özellikler dışında ekstra avantaj sağlayabilecek olan paketlerden de satın alabilirsiniz. Bu paketler arasında silah kaplamaları, kutular, kıyafetler, paraşütler, özel üyelik, birden fazla eşya ve yeni haritalar yer almaktadır. BursaGB sitesi üzerinden bu paketlere de ulaşmanız mümkündür. BursaGB sitesi üzerinden UC alımı yapcaksanız ilk öncelikle kredi kartınızdan ya da banka kartınızdan işlemi gerçekleştirmelisiniz. Daha sonrasındaysa PUBG’nin kendi adresine gidip oyun içerisindeki ID’nizi girmeli ve ödeme yöntemi olarak Razer Pin seçeneğini seçmelisiniz.

 

ic-2

BursaGB sitesinden almış olduğunuz kodu buraya girip UC alımını tamamlamış olursunuz. PUBG mobile oyun içerisinde UC ile kendinizi daha fazla geliştirebilir ve gücünüzü arttırabilirsiniz. UC ile birlikte oyun içinde yapılan kampanyalardan yararlanma fırsatınızı da daha çok arttırırsınız.