Pttcell Bedava İnternet Kampanyaları

Pttcell Bedava İnternet Kampanyaları
11 Temmuz 2018 11:29

1840 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan PTT,2013 yılında ise posta, banka, lojistik hizmetlerinin yanı sıra PTTCELL adı ile mobil iletişim hizmetleri vermeye başlamıştır.

 

PTTCELL’Li Olmak

 

PTTCELL’li olmak için yapılması gereken kimlik bilgileriniz ile en yakın PTT şubesine başvuru yapıp istediğiniz bir PTTCELL tarife paketi satın alabilirsiniz.

 

Neden PTTCELL Tercih Edilmelidir?

 

Posta, banka, lojistik hizmetlerinde kusursuz çalışan PTT, mobil iletişim hizmetlerinde de kusursuz olarak hizmet vermeyi başarmış ve en çok tercih edilen iletişim hizmet ağlarından birisi olmuştur. İnsan odaklı olarak hizmet veren PTTCELL; konuşma paketleri, mesajlaşma paketleri ve PTTCELL internet kampanyaları ile kullanıcılarına uygun fiyata kaliteli bir iletişim hizmeti sunmaktadır.

 

PTTCELL‘De İnternet

 

Pttcell bedava İnternet Kampanyaları ve paketleri konusunda kullanıcılarına birden fazla seçenek sunmaktadır. Faturalı ve faturasız hat kullanan PTTCELL müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda kampanyalı internet paketlerini sıralayacak olursak;

 

Faturalı Muhteşem 1gb İnternet Paketi: MUHTEŞEM yazıp 1788’e sms göndererek bu internet paketini satın alabilirsiniz. Paket ücreti tüm vergiler dâhil 3 TL dir. Bu paketin adil kullanım kotası ise 1GB’dır.Paketin belirlenen kullanım süresi 30 gündür. 30 gün sonunda kullanılmayan internet miktarı bir sonraki aya devredilmez. Bu paketten 30 gün içerisinde en fazla 2 kez faydalanılma hakkı sunulmuştur. Paket siz yenilemediğiniz takdirde otomatik olarak yenilenmemektedir.

 

Faturalı Süper 1gb İnternet Paketi: SUPER1GB yazıp 1788’e sms göndererek paket satın alınmaktadır. Paket ücreti vergiler dahil aylık 10 TL olarak belirlenmiştir. Paket 1 ay içerisinde tek kez satın alınmaktadır. Kullanılmayan internet miktarı bir sonraki aya devredilmemektedir. Bu internet paketi 30 gün sonra otomatik olarak yenilenmektedir.

 

Faturalı Aşımsız 250mgb İnternet Paketi: AŞIMSIZ 250MGB yazıp 1788’e sms göndererek haftalık olarak 5 TL karşılığında paketi satın alabilirsiniz. Paket yapıldığı tarihten itibaren 8 gün geçerli olmakta ve otomatik olarak yenilenmemektedir. Sadece PTTCELL şebekesinde geçerlidir. Paketten 30 gün içerisinde en fazla 3 kez faydalanılabilmektedir.

 

Faturalı Aşımsız 2gb İnternet Paketi: AŞIMSIZ 2GB yazıp 1788’e göndererek paketi satın alabilirsiniz. Aylık ücreti 15 TL olarak belirlenen bu paketten bir fatura dönemi boyunca sadece 1 kez yararlanılabilir. 30 gün sonunda paket otomatik olarak yenilenmektedir. 2GB üzeri oluşan kullanımlarda ise ücretlendirme yapılmamaktadır.

 

Faturalı Aşımsız 5gb İnternet Paketi: AŞIMSIZ 5GB yazıp 1788’e göndererek paketi satın alabilirsiniz. Aylık ücreti 25 TL olarak belirlenmiştir.5GB üzeri kullanımlarda ücretlendirme yapılmayacak internet hızı 1kbps’ye düşürülecektir. Paket 30 gün sonunda otomatik yenilenecek ve 30 günde 1 kez satın alınabilecektir.

 

Faturasız PTTCELL İnternet Kampanyaları

 

PTTCELL kullanıcılarının bu paketi almaları içi 1GB yazıp 1788’e sms göndermeleri yeterlidir. Paket ücreti tüm vergiler dahil aylık 14,50 TL’dir. 30 gün sonunda paket otomatik olarak yenilenmektedir. Kullanım süresi bitiminden itibaren 5 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket iptal edilir. Paket yenilenmediği takdirde ücretlendirme standart internet ücreti üzerinden hesaplanmaktadır.

 

PTTCELL internet kampanyaları hakkında bilgi sahibi olmak ve kampanyalardan faydalanmak için en yakın PTT şubesine gidebilir ya da 444 6 788 PTTCELL müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

 

https://www.cepyo.com/pttcell-bedava-internet-paketi-kampanyalari/