Program İndirmenin kolay yolu: Dostindir

Program İndirmenin kolay yolu: Dostindir
25 Haziran 2019 09:36

Bilgisayar hayatımızı kolaylaştıran en önemli etkenlerin başında gelir. Bu kadar kolaylaşmasını sağlayan şeyler ise bilgisayarda kullandığımız programlardır. Mimarlık, yazılım alanında iş hayatlarını sürdüren veya bu alanlarda öğretim görenler sıklıkla programlar üzerinden işlerini yürütürler. Programlardan, kodlama yardımı ile yeni bir işte kullanmak üzere yeni, kullanışlı ve basit programlar yapılabilir. Böylece kolaylıkla öğrenilen programlar sonrasında sizi eğitim ve iş piyasasında bir adım öne çıkarabilir. Bu programların bulunduğu birkaç site mevcut. Bunlardan birisi de dostindir.biz. Program indir menüsünden istediğiniz programı aratabilir ve indirebilirsiniz. Ücretli olarak yayınlanan programların ücretsiz hallerini bulabilir ve indirerek keyfini sürebilirsiniz.

 

Yasin İndir

Yasin süresini okumak ve dinlemek insanın iç huzuru bulmasına, rahatlamasına neden olan mucizevi bir ilaçtır. Okumayı bilmeyenler bu huzuru dinleyerek te bulabilirler. dostindir.biz/yasin-suresi/ sayfasına  girerek Yasin indir tuşuna bastığınız anda indirebilir, telefon, tablet veya bilgisayardan istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Öğrenmek isteyen veya kendileri takip etmek isteyenler için de ideal bir program olan Yasin Suresi, mp3 dosyası olarak iner. Böylece ister otobüste, okulda, ofiste ister de evinizde kolaylıkla dinleyebilirsiniz. Ses dosyası olarak inecek olan dosya telefonuz da veya bilgisayarınızda çok yer kaplamayarak, indireceğiniz ve kullanacağınız diğer uygulamaları engellemez.

Android Uygulama İndir

Android telefonların kullanım oranları son zamanlarda epey bir artışla artmaya başladı. Artış sebeplerine bakıldığında içinde kullanılan uygulamalar, oyunlar ve bunların apklerinin olması göze çarpan detayların başında gelmekte. Andorid kullanıcıları için uygulamalar olmazsa olmazı. Oyunlardan, sosyal medya ’ya kadar birçok uygulama bulunmakta. Ücretsiz uygulamaları Google play ile indirme şansı bulan kullanıcılar, ücretli uygulamaya denk geldiklerinde ise indirecek bir yer bulamamakta. Ücretli uygulamaların pahalılığı, verilen parayı hak edecek mi? Etmeyecek mi?  Sorusu kullanıcıların en çok sorduğu soruların başında gelmekte.  Ücretli olan uygulamaları dostindir.biz/android.html sayfasından rahatlıkla ücretsiz olarak oynayabilir, istediğiniz oyunu hileli oynamak için de indirebilirsiniz. Popüler ve ücretli olan  uygulamaları da ücretsiz siteden ücretsiz indirerek keyfinize bakabilirsiniz. Android uygulama indir  seçeneğiyle istediğiniz uygulamaları ücretsiz olarak telefonunuza indirebilir ve gönül rahatlığı ile tadını çıkarabilirsiniz.