Profesyonel Yazılım Ve Donanım Çözümleri

Profesyonel Yazılım Ve Donanım Çözümleri
30 Eylül 2020 08:11

Servis hizmetleri kategorisinde hızlı, etkili ve aynı zamanda güvenli hizmet programına sahip şirket elemanlarımız haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Şirket veya kişisel kategoride bilgisayar çözümleri sunan şirketimiz aylık bakım hizmetleriyle işletmeler için etkili çözüm üretmektedir.

 

Ekibimiz şirket içi telefon santrali kurulumu işlemlerinde de söz sahibidir. IP telefon sistemleri kategorisinde gerekli bakım ve onarım işlemleri için bizi her zaman arayabilirsiniz.

 

Network ve Bakım Hizmeti

 

Birden fazla bilgisayar kullanılan mekanlarda kolaylık sağlayan network sistemi zaman zaman problem meydana getirebilir. Ekibimiz kurulum işlemlerinin yanı sıra bakım ve yazılımsal çözümler konusunda da hizmet veriyor. Kurulum işlemlerinde firmamız aylık anlaşma kategorisinde avantajlı çözüm seçeneği sunmaktadır. ip telefon, bilgisayar ve dijital medya gibi konularda uzman ekibimiz şirketler için çözüm üretmeye devam etmektedir.

 

 

Bilgisayar dünyasında güvenlik kategorisinde ilk önemli konulardan biri de antivirüs işlemleridir. Servisimiz antivirüs yükleme ve güncelleme işlemlerinin yanı sıra antivirüs silme konularında da tercih edilen bir kurumdur. Her zaman bilgisayar dünyasında varlığını koruyan virüslerin yanı sıra dünya genelinde ortaya çıkan yeni virüsler de bu kategoride karşımıza çıkmaktadır.

 

7/24 Müşteri Hizmetlerimiz Çözüm Üretiyor

 

Bilgisayar bakım ve onarım işlemleri konusunda bilgi almak için iletişim numaralarımızı aramanız yeterlidir. Müşteri hizmetlerine ilk aşamada sorunu net bir şekilde açıklamanız gerekir. Bilgisayar bakım ve onarım işlemlerinde adrese giderek çözüm üreten elemanlarımız, şirket binasında da tamir ve bakım işlemi gerçekleştirmektedir. Online problemler konusunda da ekibimizi arayabilirsiniz ve çözüm önerilerini değerlendirebilirsiniz. ataşehir bilgisayar servisi konusunda aradığınız bütün cevaplar müşteri hizmetlerimizde sizleri beklemektedir.

 

Servisimiz sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda randevu oluşturmaktadır. Adrese gelmeden önce şirket elemanlarımız sizi aradıktan sonra adresinize ulaşmaktadır.

 

Yedek Parça Hizmetimiz

 

Bilgisayarlarda kronik olan problemler günümüzde halen devam etmektedir. Kullanıcıdan kaynaklanan veya elektrik akımından kaynaklanan arızalar bilgisayar sistemine zarar vermektedir. Ana kart, işlemci ve ram arızaları genel anlamda bilgisayarın çalışma sistemini olumsuz etkilemektedir.

 

Verilen depolandığı hardisk arızaları da ciddi anlamda şirketler için tehdit unsudur. Şirkete özel verilerin kurtarılması profesyonel servis hizmetine ihtiyaç duymaktadır. Hardiskte kayıtlı önemli verileri kurtarmak için servis ekibimizi her zaman için arayabilirsiniz.

 

Bütün bilgisayarlar için garantili yedek parça seçeneği sunuyoruz. Tamir ve bakım işlemlerimizde servis ücreti ve yedek parça ücreti ayrı ayrı değerlendirilmektedir. Parçalar döviz endekslidir ve döviz verilerine göre fiyatlandırma işlemi gerçekleşmektedir. Veri kurtarmadan bilgisayar yedek parça işlemlerine kadar bütün konularda servis ekibimiz yardımcı olmaktadır.

 

Kısa Sürede Sorunları Çözüyoruz

 

Masa bilgisayarlarında meydana gelen monitör arızaları da büyük ölçüde problem meydana getiren konular içerisinde yer almaktadır. Özellikle ekran kartı sorunları önemlidir. Klavye, mouse, flash yuvası, ses kartı ve ethernet kart problemleri de servis hizmet programımız içerisinde yer almaktadır.

 

Servis işlemlerinde önemli bir yere sahip olan güncelleme ve program yükleme hizmeti de uzmanlık alanımıza girmektedir. Şirkete ait özel programların denetlenmesi ve güncellenmesi aylık hizmet programımızda yer almaktadır. Elemanlarımız şirketinize özel programları hızlı bir şekilde yükledikten sonra gerekli güncelleme işlemlerini de seri bir şekilde gerçekleştirmektedir.

 

Gün İçerisinde Bizi Arayabilirsiniz

 

Deneyimli elemanlarla çalışmaya devam eden ve her zaman iş disiplinini maksimum seviyede tutan elemanlarımız 7/24 bilgisayar bakım ve onarım çözümleri sunmaktadır. EBA ile ilgili konularda da yardımcı olan firma elemanlarımız eğitim kategorisinde ihtiyaç olan etkili bilgisayar çözümlerini adresinize taşıyor.

 

Laptop, notebook ve masa bilgisayarı gibi hayatımızın bir parçası olan cihazların bakım ve onarımı konusunda bizi her zaman için arayabilirsiniz ve bu konuda bilgi alabilirsiniz.