Popo büyütme estetiği

Popo büyütme estetiği
23 Haziran 2016 14:46

Daha güzel ve daha estetiksel bir görünüm…

 

 

 

 

Herkesin hayalleri arasındadır. Güzellik kavramının önemli öğelerinden biri kalça bölgesidir. Eğer popo bölgenizin daha estetik bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız popo büyütme estetiği kaçınılmaz seçenekler arasındadır.

 
Poposu küçük olan kişilerde, kendi yağ dokusu(yağ enjeksiyonu) ya da popo protezleri ile poponun büyütülmesi ve dikleştirilmesi işlemidir.
Popo büyütme estetiği farklı yöntemler ile uygulanmaktadır. Hasta ile doktorun yüz yüze görüşerek muayene sonucu hastanın durumuna göre popo büyütme estetiğinin hangi yöntem ile yapılacağına karar verilir. Popo büyütme estetiği, yağ enjeksiyonu ile popo büyütme ve popo protezleri ile popo büyütme yöntemleri ile uygulanmaktadır.

 
Yağ enjeksiyonu ile popo büyütme, popo büyütme ve dolgunlaştırma için en iyi yöntemlerden biridir. Hastanın fazla olan yerlerden yağların liposuction ile alınarak eksik olan bölgeye enjekte edilmesidir. Yağ enjeksiyonu ile popo büyütme yönteminde hastanın kendi yağ dokusu kullanılır.

 
Popo protezi ile popo büyütme yöntemi ise yeterli miktarda yağ dokusu bulunmayan hastalara protez yardımı ile poponun büyütülmesi işlemidir. Popo protezleri genellikle zayıf olan kişilere uygulanmaktadır.

 
Popo büyütme ameliyatı, genel anestezi altında hastane şartlarında yapılmaktadır. Hastanın popo problemine göre değişmekle birlikte ameliyat süresi ortalama 2-3 saattir. Ameliyat sonrası 2 haftalık aralıklarla doktorunuza muayene olmanız tavsiye edilir.

 
Popo büyütme estetiği ile yeniden popo tasarımı olacağından dolayı kıyafet bedeninde değişiklik olması olası bir durumdur.

 
http://www.drtamersakrak.com/popo-buyutme-estetigi.html