Popmundo ve Rock N Roll

Popmundo ve Rock N Roll
7 Ocak 2018 15:50

Oyuncuların sanal bir müzik endüstrisi içerisinde şöhret için birbirleriyle yarıştıkları bir çevrim içi rol yapma oyunu olan Popmundo’nun siz müzik severlerin zevkle oynayacağı bir oyun düşünüyorum.
Bu renkli dünyada arkadaşlarınızla bir Rock grubu kurabilir yahut şöhret basamaklarını tek başınıza çıkabilirsiniz.

 

Oyuna, elinde hayallerinden başka bir şey olmayan basit bir insan olarak başlarsınız.
İçinde İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir şeklinde Türk şehirlerinin de bulunmuş olduğu 49 şehirden bir tanesine yerleştikten sonra istediğin geçmişi ve adı seçersiniz.
Birkaç şarkı bulup pratik yapın, biraz çabalayıp birkaç konser verin ve hayran kitlenizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Kartlarınızı doğru oynarsanız; kısa zamanda dünyayı turlamaya başlayacak, muhteşem konserler verip efsanevi albümlere imza atacaksınız.

 

Kendi bünyenize gore bir yapımcı şirketi ile anlaşıp bir turneye çıkabilirsiniz. Şarkılarını kaydedip single ve albümlerinizi piyasayı sürebilir, klipler çekebilirsiniz.
Şarkılarınız radyo sıralamalarında derecelere girebilir, klipleriniz ise televizyon programlarında en iyiler arasına girebilir.
Bu başarıların yanında oyun tarafında düzenlenen mahalli yarışmalara ve en büyük yarışma olan Popmundo Festivali’ne katılabilir, bu yarışmalarda dereceler elde ederek kendi adını unutulmaz müzisyenler arasına yazdırabilirsiniz.
Eğer bu kadar yüksek yerlere gelirseniz bir stadyum konseri ayarlayın ve 50 bin hayranınızın şarkılarınıza eşlik etme zevkini yaşayın.

Tabii ki herkes muhteşem bir müzisyen olmak için biçilmiş kaftan değildir.
Belki de iş hayatı, siyaset, tıp veya suç kariyerlerlerinden biri veya birkaçı sizin için daha uygundur?
İlginizi çekmedi mi? O zaman mutlu aile kurup, sevdiceğinizle bir yastıkta kocamaya ne dersiniz?
Çoluk çocuğa karıştıkça zamanın ne kadar hızlı aktığını fark edeceğinizden şüphemiz yok. Popmundo size bu kadar çok farklı yaşam tarzı sunabilirken daha fazla düşünmeyin.

 

Meslek olarak geçmese de Popmundo’da suçlular vardır. Dolandırıcılık, yankesicilik, araba hırsızlığı, kundakçılık gibi aklınıza gelen bütün kabahatları bu oyun platformunda gerçekleştirmek mümkündür.
Bu yüzden kiminle arkadaş olacağınıza ve yapım şirketinizin güvenirliğine dikkat edin. Yoksa bigün polisleri kapınızda görebilir, şimdiye kadar ki bütün emeklerinizi çöpe atabilirsiniz.

 

Ben Jeff Montgomery (3394968), bu eşsiz dünyada grubumu kurdum. Şöhretin meşakkatli basamaklarını tırmanmaya başladım.
Siz müzik sever dostlarımızı da aramızda görmek isteriz.

Popmundo oynayabilmek için kaç para ödememiz gerek?

Hayır. Popmundo oynayabilmek için para vermenize gerek yok. Hemen kaydolun ve yeni hayatınıza doğru açılan yolda ilk adımı atmış olun!

Saçmalık! Hiçbir şey bedava olamaz. Burada neler dönüyor?

Bir şey döndüğü yok. Biz sadece eskilerin de dediği gibi “Ne kadar çok, o kadar iyi” lafına inanıyoruz. Bu yüzden bu mükemmel oyunu bedava oynayabiliyorsunuz.

Eğer isterseniz, oyun tecrübenizi biraz daha değiştirecek bir ek içeriğe sahip olabiliyorsunuz. Bu elektronik ürünleri almak tamamen isteğe bağlıdır. Çünkü biz bu şekilde harcamalarımızı karşılayabiliyor ve oyunu istenmeyen reklamlardan kurtarabiliyoruz.

Nasıl kayıt olabilirim?

Kayıt olmak hiç de zor değil. Altta yazan linke tıklamanız yeterli. Sizden adınız, e-posta adresiniz ve oyunu hangi dilde oynamak istediğinizi öğrendikten sonra oyuna kolayca başlayabileceksiniz!

Popmundo Dünyasına Kayıt