Plastik Levhalar

Plastik Levhalar
19 Temmuz 2018 10:50

Plastik levhalar yalıtım amacı ile genelde sera gibi kapalı alanlarda kullanıma uygun ürünlerdir.

 

Bu ürünlerin yalıtım kalitesi ile ısıtma giderlerinde ısıtma giderlerini düşürmektedir. Rüzgar ve ağır iklim koşullarına uygun olarak tasarlanmaktadır. Şiddetli yağışlara ve özellikle doluya karşı dayanıklı yapıları bulunmaktadır. Sert yapısı sayesinde hayvan ve kemirgen gibi canlı guruplarının içeriye girmesine imkan tanımamaktadır. Enerji verimliliği ile ön plana çıkan bu levhalar 1.25 W/m2K ısı transfer katısı sağlamaktadır. Bu sayede %20 oranlarında enerji tasarrufu sağlar. Plastik levha imalat aşamasında kalite kontrol prensipleri ile üretimi sağlanır. Levha imalat aşamasında ısı ve ses yalıtımına dikkat edilerek son teknolojik malzemeler ile üretimi gerçekleştirilir.

Plastik levhalar yapısına uygun ve çeşidine görede farklılıklar göstermektedir. Bunlar şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Oluklu Polikarbonat Levhalar
  • Solid polikarbonat Levhalar
  • Pet-g Levhalar
  • Akrilik Levhalar
  • Solid Gpps Levhalar
  • Polistren Levhalar
  • Duş Camı Levhaları

Levha çeşitleri kullanım amaçlarına göre değişkenlik göstermektedir. Kullanılacak alanın boyutlarına, kullanım alanının işlevleri dikkate alarak tasarlanmaktadır. Ürün en büyük özelliği yapısının ısıya ve sert iklim koşullarına uygun olmasıdır. Cleanroom teknolojisi ile üretilen plastik levhalar saflık, mekanik özellikleri ve ışığı geçirme sistemi ile yüksek standart özellikleri karşılamaktadır. Kristal parlaklık ve kırılmaya karşı dirençleri ile tercih edilmektedir. Duş camları, kapı camları, iç dizayn, aydınlatma armatürleri, pop malzemeleri ve poster gibi ürünlerin geliştirilmesinde yapımında ve uygulanmasında kullanılmaktadır.

Plastik levha üretiminde ilklerin firması olan Işık plastik Plastik üretim kalitesi, müşteri memnuniyet esasları ve uzman kadro ile üretimi esas alarak çalışan lider bir firma konumundadır. Plastik levha toptan satışı yapan firma ayrıca parekende satışta gerçekleştirmektedir. Üretiminde sağlamış olduğu ürünleri ve gerçekleştirmiş olduğu hizmetleri ile dikkat çeken bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Plastik levha kategorisinde tüm ihtiyaçlara karşılık veren firma üretim kalite anlayışı ve müşteri odaklı yapısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. https://www.isikplastik.com/ayrıcalığı ile plastik levha hizmetlerinden faydalanmanıza imkân tanıyor.