PKK’nın safında olanlar evet mi yoksa hayır diyenler mi?

PKK’nın safında olanlar evet mi yoksa hayır diyenler mi?
22 Şubat 2017 09:34

Yazımın hemen başında öncelikle bir hususu belirteyim ki, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Türkiye’yi bölüp parçalayacak,Türk milletini ve Türklüğü Anadolu’dan silip atacak olan, özgürlüğü yok edip diktatörlüğü getirecek yeni anayasa referandumunda yurttaş olarak ”evet” veya ”hayır” verecek seçmenlerimizin seçeneklerine sonuna kadar saygı gösteriyorum.

 

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Ama yeni despotik anayasa taslağını halkın önüne sürerek ”evet” oyu isteyen bir kısım politikacı ve onların güruhunun ”hayır” seçeneğinde bulunacak yurttaşlarımızı PKK’nın safında göstermeleri-açıkça PKK’lı demek istiyorlar-belden aşağı vurma ölçütünü de aşıp, ahlaksızlığın ve zavallılığın ta kendisidir.

 

 

Bir yurtsever yurttaş olarak ben de bu referandum da ”hayır” oyu vereceğimden dolayı bu foseptik çukuru iddiaya yanıt vermek zorundayım.

 

Çünkü yenilir yutulur bir pislik atma olayı değildir bu çirkeflik.

 

Büyük filozof Frederich Nıetzsche ”Biri size tokat attığı zaman sizde ona en sert şekilde tokat atınız ki, onunla eşit hale gelesiniz” diyor.

 

Şimdi bakalım PKK’nın safında kimler olmuş ve siyasi sicilleri iğrenç hale gelmiş?

 

Diktatoryal anayasa taslağını önümüze sürüp ”evet” oyu isteyen PKK sevdalısı Türk düşmanları mı yoksa ”hayır” diyecek olan yurtsever Türk ve Türklük dostları mı?

 

Şimdi hemen geçmişe dönerek siyasi sicilleri arşivdeki raflardan aşağı indirelim.

 

Daha işe başlamadan PKK tarafından şehit edilen askerlerimize ”kelle”, Öcalan katiline ise ”sayın Öcalan” diyen bugünkü ”evet” mimarlarımı yoksa ”hayır’‘ diyecek olanlar mı?

 

Söyleyin kimmiş PKK safında yer alanlar?

 

Bölücü PKK’nın ekmeğine yağ sürecek şekilde ülkemizde yaşayan nüfusu otuz altı etnik gruba ayırıp, yıllarca ve her gün defalarca yineleyip durarak terörü azdıranlar bugünkü ”evet”in mimarları mı yoksa, oyum ‘‘hayır” diyenler mi?

 

Söyleyin kimmiş PKK safında yer alanlar?

 

Güneydoğu’da teröristlere karşı savaşan Türk askerine, PKK’lılara bizden veya valilelerimizden emir gelmedikçe sakın ateş etmeyin talimatını vererek kahramanlarımızı kışlalarına hapseden, bu elleri kolları bağlı olduğu için bu yüzden binlerce vatan evladının şehit olmasına neden olan bugünkü ”evet’‘in mimarları mı yoksa bu iğrenç haince uygulamalara kahrolarak karşı çıkan ”hayır” diyenler mi?

 

Söyleyin kimmiş PKK safında yer alanlar?

 

Güya terörü önleme adına, Türk milletinden gizli olarak yıllarca PKK ile koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni oturtarak atalarımızın kanları ile alınmış vatan topraklarının bir kısmını bölücü katillere peşkeş çekerek ülkemizi parçalama noktasına getirenler bugünkü ”evet”in mimarları mı yoksa bu yapılanlara karşı içi kan ağlayan milyonlarca vatan evladı ”hayır” diyecek olanlar mı?

 

Söyleyin kimmiş PKK safında yer alanlar?

 

Öcalan’a bir peygamber gibi övgüler düzeler bugünkü ”evet’‘in mimarları mı yoksa bu azılı katile her gün her saat milli duygularından dolayı küfreden ”hayır’‘ diyecek olanlar mı?

 

İtiraf edin kimmiş PKK safında yer alanlar.

 

PKK’lı kan içici yamyam katilleri Habur’da ayaklarına götürülen çadır mahkemelerde affedip, törenle karşılayanlar bugünkü ”evet’‘in mimarları mı yoksa bu çirkefliği asla kabul etmeyen milyonlarca ”hayır” diyecek olanlar mı?

 

İtirafınızı yineleyin kimmiş PKK safında yer alanlar?

 

Yine binlerce Kürt peşmergeyi topraklarımızdan askeri törenle geçirterek Suriye’de bulunan PKK’nın ikiz kardeşi PYD’nin yardımına gönderen bugünkü ”evet”in mimarları mı yoksa bu iğrenç olayı lanetleyerek kınayan ”hayır” diyecek olan milyonlarca yurtsever mi?

 

Kimmiş PKK safında yer alanlar, ”evet” mimarları mı yoksa özgür ruhlu yurtsever ”hayır” diyecek olanlar mı?

 

Bölücü katil PKK’lıların gönlü hoş olsun diye bakanlıklardan ve devlet kurumlarından T.C. tabelalarını indirtenler ”evet” isteyen diktatoryal ruhlular mı yoksa özgürlüğün sembolü ”hayır” taraftarları mı?

 

Hadi bir daha yineleyin kimmiş PKK safında yer alanlar?

 

Örnekleri istediğimiz kadar çoğaltabiliriz ama çok önemli bir PKK kışkırtıcılığını daha anımsatmak istiyorum.

 

2002’ye gelindiğinde ülkemizde geçmiş siyasal iktidarların yurtsever, cesur ve akılcı çabalarıyla PKK terörü tamamen bitmişti ama AKP iktidarı ile o zaman ki başbakan RTE’nin ülkemizi otuz altı etnik gruba ayırıp her gün bir kaç yerde kitlelere aktarması ve 2005 sıcak Ağustos’unda Diyarbakır meydanında ”Ben T.C. başbakanı olarak Kürt realitesini tanıyorum” ifadesiyle terörün üzerine binlerce tonluk benzin dökülmesiyle olay alevlenerek 81 ilimize her gün onlarca şehit cenazeleri gelmeye başladı ve hala daha devam ediyor.

 

PKK safında olanlar acaba ”evet”in mimarları mı yoksa bu iktidarın kötülüklerine ”hayır” diyecek olanlar mı?

 

Sicili PKK ile kana bulanmış olanlar referandumda ”evet” oylarının önde olması için ”hayır” oyları verecek olan yurtseverleri terör örgütleri ile aynı safta tutuyor ki, bu alçakça bir ahlaksızlıktır.

 

Ben bunu açıkça yazıyorum, çünkü bu referandumda oyum tapu gibi ”hayır” olacaktır.

 

”Hayır” oyumdan dolayı beni PKK veya herhangi bir terör örgütü safında gösterenlere yukarıda geçmişlerini anımsatarak ispatlı olarak ifade ettiğim gibi kendilerine misliyle iade ediyorum ki bu da her koşulda ve zeminde benim savunma hakkımdır.

 

Sevgili okuyucularıma şunu anımsatırım ki, referandumda bu bölücü despot anayasa önerisi oylandığı taktirde hiç kuşkunuz olmasın bu iktidarın elebaşları PKK ile tekrar kaldıkları yerden işe başlayacaklar ve devlet başkanına verilen sınırsız yetkiler dolayısıyla Türkiye ilk planda eyaletler ve özerk bölgelere ayrılacaktır.

 

Birilerinin vatan toprakları bölünüp parçalanmış diye kaygıları olmayabilir çünkü bu toprakların fethedilmesinde ve korunmasında onların geçmişten günümüze kadar tek damla kanları dökülmemiştir.Zira bu topraklar Türk’ün atalarının kanları ile alınmıştır.Dolayısıyla Anadolu’yu haraç mezat PKK’ya peşkeş çekecek olanları ”hayır” oyları ile siyaset müzesine gönderecek olan da Türk milletinin ta kendisi olacaktır.

 

Yurtsever milli ve ulusalcı vatan evlatları siyasi sicilleri tertemiz olarak göğüslerini gere gere dolaşıp ellerinden geldiğince referandum için ”hayır” kampanyası yapmalıdırlar.

 

Eğer yüreklerinde utanma arlanma duygusu kalmışsa kendilerini saklayacak olanlar PKK ile yıllarca sarmaş dolaş olarak siyasi sicili bozuk olan ”evet”in mimarlarıdır.-Tekrar ediyorum sözüm ”hayır” diyecek olanları PKK safında gösteren siyasilerdir yoksa ”evet oyu verecek yurttaşlaımızın tercihlerine saygılıyım-

 

Unutmayalım ki, tarih boyunca köleler efendilerine hep ”evet’‘, özgürler ve özgür ruhlular ise her koşulda, hatta tutsak olsalar bile ”hayır” dediler.

 

Başarının, özgürleşmenin, refahın, mutluluğun, huzurun ve demokratik yaşamın sihirli anahtarı ”hayır”dır.

 

Diktatörlere geçit vermeyiniz.

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!