PKK’lı teröristler Bitlis’te odunculara saldırdı: 1 ölü, 4 yaralı

PKK’lı teröristler Bitlis’te odunculara saldırdı: 1 ölü, 4 yaralı
19 Mart 2018 22:37

Bitlis merkeze bağlı Kayalıbağ köyü kırsalında odun toplamaya giden 5 kişiye PKK’lı teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırada Nurullah Kılıçarslan öldü, 4 kişi de yaralandı.

 

 

 

Bitlis Valiliği, saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

 

“Bitlis ili merkez ilçesi Kayalıbağ köyü kırsalında 19.03.2018 günü saat 13.45 sıralarında odun toplamak amacıyla bölgede bulunan 5 vatandaşa henüz tespit edilemeyen bir bölgeden bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırı neticesinde, Nurullah Kılıçarslan isimli vatandaş hayatını kaybetmiş, hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanan 4 vatandaşımız ise Bitlis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır.Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.”

 

VALİ USTAOĞLU, YARALILARI ZİYARET ETTİ

 

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis merkeze bağlı Kayalıbağ Köyü kırsalında odun toplamaya giderken PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu Nurullah Kılıçarslan’ın yaşamını yitirdiği olayda yaralanan 4 kişiyi, tedavi gördükleri Tatvan Devlet Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bitlis Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir ve İl Sağlık Müdürü koray Okur’un da eşlik ettiği ziyarette, Vali Ustaoğlu, yaralıların sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alırken, hain saldırıda yaşamını yitiren Nurullah Kılıçarslan’ın yakınlarına da başsağlığı dileklerinde bulundu.

 

 

DHA