Pisliğini kartopu gibi yapıp…

Pisliğini kartopu gibi yapıp…
12 Ağustos 2014 19:13

Müzik dünyasının efsane ismi Michael Jackson öldüğünde arkasında bir sürü tartışma ile beraber milyonlarca dolar borç da bıraktı.

 

 

İngiliz basınından Daily Mail’in haberine göre popun kralı hakkında ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi. Dünyanın en büyük konser turnesi rekorunu kırmaya hazırlanırken hayatını kaybeden Popun Kralı Michael Jackson’ın herkesten uzak kendine bir dünya kurduğu Neverland isimli malikanesinde çalışan hizmetçiler, kralın ölümünün beşinci yılında ilginç açıklamalar yaptı.

 

 

Yaşadığı süre boyunca adı sık sık taciz olaylarıyla da anılan Jackson’ın her zaman merak edilen Neverland malikanesinde beş kişinin çalıştığını söyleyen baş hizmetçi, “O Hollywood’un en pis, en sağlıksız insanıydı” dedi. Ayrıca hizmetçi sözlerine şöyle devam etti; “Michael bazen hayvanlarıyla birlikte etrafta gezer ve nereye canı isterse tuvalet ihtiyacını orada giderirdi. Aramızdan biri bir şey söyleyecek olursa kendi pisliğini kar topu gibi yapıp üzerimize atardı” 1993 yılında bir gün Oprah Winfrey’in eve geldiğinanlatan hizmetçi, şunları söyledi: “O gelecek diye evi tertemiz yapmıştık. Yerleri cilaladık, kapı ve pencereleri iyice temizledik. Ertesi gün Oprah ile Elizabeth Taylor geldiler. Michael yine evin girişine tuvaletini yaptı. Tam da Oprah’ın gireceği yere… İnanamadık” şeklinde konuştu.