Pet Taksi Nedir?

Pet Taksi Nedir?
13 Mayıs 2019 08:30

İstanbul Pet taksi hizmeti diğer ülkelerde gelişmiş olsa da ülkemizde çok fazla yaygın olmayan bir hizmet türüdür.

 

 

Pitapet nakil firması, köpeğiniz ile bir yerden bir yere gideceğiniz zaman sizi güvenli bir şekilde gideceğiniz yere götürmektedir. Acil bir durum olduğunda örneğin veterinere gitmeniz gerektiği zamanlarda Pitapet nakli tercih edebilirsiniz. Toplu taşıma araçları ya da normal taksiler farklı nedenlerden evcil hayvan kabul etmemekteler. Etseler bile yol bitinceye kadar sinir krizi geçirebilirsiniz. Kimseye muhtaç olmayıp evcil hayvanınızla dilediğiniz yere gidebilirsiniz.

Pitapet nakil firması sizi başka birine muhtaç bırakmıyor ve 7/24 arayabilmeniz için size hizmetini sınırsız bir şekilde sunmaktadır. Evcil hayvanlarınızı bu şekilde istediğiniz yere götürebilir ve istediğiniz zaman evinize dönebilirsiniz.

1

 

Pet taksilerin içi daima temiz tutulmaktadır. Arabaların her biri her gün yıkanmaktadır. Bunun dışındaysa mantar ve bakteri oluşumunu da engelleyebilmek adına özel spreyler kullanılmaktadır. Arka bagaj kısmında da evcil hayvanlarınız için yumuşak yastık, kafes tarzı materyaller bulundurarak hayvanınızın ve sizin huzur içerisinde yolculuk etmeniz sağlanıyor.

 

Evcil hayvan sahibi olan kişilerin artık bir yere giderken kara kara düşünmelerine gerek kalmıyor. Diledikleri zaman pet taksi çağırarak istedikleri yere zorlanmadan gidebilecekleri muhteşem bir hizmet türüne sahipler.

 

Evcil hayvan sahibi olan kişiler onları çocuklarından farksız görmezler ve en iyi şekilde bakmak için her türlü yöntemi denerler. Dışarıdan bakıldığı zaman sadece evcil hayvan olarak gören kişiler bu duyguyu asla bilemezler. Pitapet nakil sevdiğiniz o minik dostlarınızı mutluluk ve huzur içerisinde taşımak için kapılarını sizlere açmaktadırlar. Türkiye genelinde istediğiniz her nokta için Pet nakil hizmetinden yararlanabilirsiniz. İstanbul içinde pet nakil hizmeti dışında pansiyon hizmeti de sağlanmaktadır. Pansiyon hizmeti ise ev ve bahçe ortamı şeklinde ikiye ayrılıyor. İsterseniz ev ortamı içerisinde özel odalarda, isterseniz de güvenli olan bahçe ortamında evcil hayvanınızı bırakabilirsiniz. Şehir dışına giden kişiler için bu hizmet türü çok fazla tercih edilmektedir. Sizlerde Pitapet nakil hizmeti hem kendi huzurunu hem de küçük dostunuzun huzurunu sağlayabilirsiniz.