Peşinatsız Ev Almak Artık Bir Hayal Değil

Peşinatsız Ev Almak Artık Bir Hayal Değil
28 Kasım 2017 11:54

Sizler için her zaman iyi çözüm yöntemlerini düşünen ve bunun için de sürekli olarak yeni projelerin altına imza atan Birevim, Türkiye’de henüz görülmemiş ödeme ve teslimat sistemleri ile herkesin bir evinin olması gerektiğini düşünüyor. Bunun için de ezberleri bozan ve birbirinden farklı ödeme yöntemlerini geliştiren firmamız, faizsiz ve peşinatsız ev olanaklarıyla birlikte çok kısa bir zamanda en güzel evlerin sahibi olmanıza olanak tanıyor. Firmamızın satış ve internet ofislerine giriş yaptığınız zaman anında sizlerle ilgilenen müşteri hizmetleri projelerin detaylı bir şekilde değerlendirilmesini sağlıyor. Burada yer alan ve özel olarak üretilen projeleri, şehrin en ücra yerlerinde değil ulaşımı en kolay, alışveriş merkezlerinin ve toplu taşıma araçlarının bulunduğu yerlerde görebiliyorsunuz. Bu da sizlere büyük bir keyif ve kolaylık sağlıyor.

 

 

Ev Almak İçin Faiz Ödemek Zorunda Değilsiniz

Türkiye’de emlak piyasası her zaman hareketli günler geçiriyor. Son zamanlarda yurt dışından da müşteri kazanan emlak ofisleri fiyatları bu nedenle çok yüksek tutabiliyor. Ayrıca ev almak isteyen kişilerden faiz isteyebiliyor. Bu aşamada ev almak isteyen kişilerin aklına peşinatsız ev nasıl alınır sorusu geliyor. Sıra tespitli yöntem ile birlikte kolay bir şekilde burada ev sahibi olmanız mümkün. Sadece Birevim içerisinde yer alan bu ödeme sisteminde, evin maliyetlerini yükselten kira yardımı gibi uygulamalar da bulunmuyor. Bunun yanında çok uygun ve akıllı ödeme yöntemleri sayesinde evinizin borcunu çok daha kısa bir sürede bitirebiliyorsunuz.

 

Yine Birevim bünyesinde yer alan konut değerine dayalı olarak geliştirilen ödeme yöntemi ile birlikte ilk defa konut değerinde ev sahibi olabiliyorsunuz. Böylece evinizin olduğundan daha yüksek fiyatlarla satılmasına neden olan yüksek faizlerle ilgilenmiyorsunuz. Evin maliyetini gereksiz yere yükselten hiçbir uygulama burada yer almıyor. Böylece kafanızda bir soru işareti kalmadan hayal ettiğiniz şehirlerde en güzel konumlarda ev sahibi olabiliyorsunuz. Paralarınız da sizlerin cebinde kalıyor. Genel olarak baktığımızda bu projenin sadece bu adres içerisinde yer aldığını ifade etmeliyiz. Faiz ve peşinat olmadan ev sahibi olmak artık mümkün.