Pereira’nın Amedspor kararı

Pereira’nın Amedspor kararı
8 Şubat 2016 15:19

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto 2. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetler ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak.

 

 

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Amed Sportif Faaliyetler ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu mücadelenin hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’da başlayan çalışma, 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman pas organizasyonlarıyla devam etti. Çalışma taktik idmanla tamamlandı.

 

 

5 FUTBOLCUNUN SAKATLIĞI BULUNUYOR

 

 

Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Robin van Persie, Luis Nani ve ağrıları bulunan Mehmet Topal, özel program dahilinde antrenmanı tamamladı.

 

 

SAHNE YEDEKLERİN

 

 

Vitor Pereira, Diyarbakır’daki mücadeleye maç eksiği olan ve genç oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkacak. As oyuncularını dinlendirmeyi planlayan Portekizli teknik adam, Diego Ribas, Gökhan Gönül, Ozan Tufan ve Alper Potuk gibi oyuncularını Amedspor karşısında sahaya sürmeyi planlıyor. Pereira ayrıca, grup maçlarında olduğu gibi Mehmet Topuz, Uygar Mert Zeybek ile Ramazan Civelek’e şans verecek. Uğur DEMİRKIRDI (DHA)