Pegasus Telefon Numarası

Pegasus Telefon Numarası
1 Haziran 2018 08:00

Pegasus Bilet Erteleme 0850 840 48 05 Pegasus hizmetleri hakkında bilgi almak ve talepte bulunmak için 7/24 iletişim sağlayan hatlar vardır.

 

 

Bu hatlar genel kullanım amacına göre ücretlendirme yapılabilir ya da ücretsiz olan hatlara yönlendirilebilir. Bilet satın almak için arayacağınız çağrı merkezi ve Pegasus ofisleri için yapılan ücretlendirme sabit hat üzerinden değerlendirilir. Hat operatörüne bağlı olarak konuşma dakikasından yapılan kesintiler ile hızlı bir şekilde iletişim kurulabilir. Alınan biletlerde değişiklikler yapmak, iptal edilmesi gereken seferler ve güzergahının değiştirilmesi için başvuru talepleri yapılabilir. Çağrı merkezi numaraları ile Pegasus günün her saatinde müşterisine hizmet sağlayan çalışma ağına sahiptir.

 

Pegasus İletişim ve Çağrı Merkezi Numaraları

 

Pegasus ile yapacağınız yolculuk seferleri için bilgi alacağınız güvenli iletişim adresleri vardır. Bunlardan biri çağrı merkezleridir. 24 saat boyunca açık kalan ve günün her saatinde arayarak ulaşabileceğiniz bir ağa sahiptir. Çağrı merkezini arayarak bilet sorgulaması, değişikliği, bilet satın alma işlemleri, iptal işlemleri e güzergah değişimi gibi işler için yardım alınabilir. Bir telefon ucunca olan Pegasus hizmetleri müşterilerine kolaylık sağlamak bakımından internet üzerinden de hizmet vermeye devam ediyor. Çağrı merkezi aranmadan, web sitesi üzerinden online işlemler kategorisinden hızlı işlemlerinizi güvenli şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

Pegasus iletişim merkezi aramaları için 0888 228 1212 numarasını istediğiniz zaman arayabilir ve firma hakkında bütün bilgileri alabilirsiniz. Yolculuk sırasında yaşanılan aksaklıklar ve problemleri şikayet edeceğiniz konularda da bu numaradan yardım alabilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışı ofis numaralarını alarak yaşadığınız bölgedeki Pegasus firmasından kısa süre geri dönüşler sağlayabilirsiniz. Sizinle birlikte yolculuk yapacak evcil hayvanınız varsa ve dostunuzu yanınızda götürmeniz gerekiyorsa rezervasyon için 0850 500 0 777 numarasından irtibata geçilebilir. Ekstra görüşme ücreti alınmadan yapılan çağrı desteği ile müşteri memnuniyeti yakalanmıştır.

 

Pegasus Bilet Ofisleri ve Uçuş Güzergahı

 

Pegasus firmasından uçak bileti almak hem ekonomik hem de güvenli. E-bilet ayrıcalığı ile ofise ya da hava yoluna gitmeden de banka kartlarından bilet satın alınabilir. İnternet üzerinden yapılan bu işlemin daha hızlı olması için firmanın mobil uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Bilet satın almak ve rezervasyon için gün alacağınız seçenekler bulunuyor. Uçuş güzergahında yapılan sefer değişikliği ve yolcu bilet değişimi için online işlemleri telefonunuzdan ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Acenta bayilikleri sayesinde hava yoluna kadar kara yolu taşımacılığı yapan teslim araç hizmetleri sunuluyor. Bu yolcu servislerinden faydalanmak için 0850 302 54 93 numarayı arayarak yer bildirimi yapmanız yeterli olacaktır.

 

Uçuş güzergahı için ayarlanan günlük seyahat yolculuğu ile istediğiniz her saatte gitmek istediğiniz yurt içi ve dışı yolculuğunuz için bilet satın alabilirsiniz. Bilet ayırmak, rezervasyon yaptırmak, bir başkası adına almak ve hava yolu servisinden faydalanmak için yaşadığınız bölgedeki Pegasus ofislerinin numaralarını bilmeniz yeterlidir. Pegasus bölge ofis numaralarını bulacağınız en garantili iletişim numarası 0850 500 0 777 dir. Bu numaradan Türkiye’ de ve yurt dışında yer alan Pegasus bilet satışı bayan bayiliklere ait olan numaraları bulabilirsiniz. Web sitesinde yer alan online işlem hizmetleri için üye olmadan da çağrı hizmetlerinin yapabileceği bazı işlemleri hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Pegasus 7/24 Ücretsiz İletişim

 

Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan ofisleri ile müşterilerini yolculukta sıkıntıya sokmayacak şekilde güvenli ayarlamalar yapılır. Yolculukta rahat edilmesi ve huzurlu şekilde uzun yolculukların yakın olacağı hizmet seçenekleri eklenmiştir. Örneğin; hava yolculuğu yaparken, ineceğiniz yere ulaşmadan e-bilet uygulaması ile bir sonraki sefer uçağının hareket saati ve güzergahını öğrenebilirsiniz. Böylece bekleme yaşamadan bir uçaktan diğer bir Pegasus uçağına geçebilirsiniz. Eğer e-bilet uygulamasına sahip değilseniz Pegasus ücretsiz iletişim hattından destek alınabilir. İllere göre değişen çağrı merkezi numaralarını bulmak için genel merkez numarasının aranması gerekiyor. Pegasus genel merkez numarası 0888 228 1212 dir. Herhangi bir bilet alımı, sorunu, değişimi ve bilgi eklemesi işlemlerinde genel merkezi arayarak yaşadığınız bölgenin müşteri temsilcisine aktarmalar hızlı şekilde sağlanır.

 

Ücretsiz iletişime sanal ortamdan da destek veren Pegasus, üyelik gerektirmeden online hızlı işlemler ile ziyaretçi modunda bilet satın alabilir, yer ayırabilir, günlük ve haftalık seferleri kontrol edebilirsiniz. Plus yolcu olmak ve iletişim ayrıcalıklarından faydalanmak için firmaya üye yolcu kaydı yaptırabilirsiniz. Aynı zamanda plus ayrıcalığı için genel merkezi arayarak bu konuda talep oluşturabilirsiniz. Plus yolculuk ile ekstra indirim fırsatlarından ilk önce siz haberdar olun. İletişim hattı için 0850 500 0 777

 

Pegasus Uçak Bileti Rezervasyon Numaraları

 

İş nedeni ile ya da başka sebeplerden hava yoluna gelemiyorsanız ve ofisleri ziyaret edemiyorsanız, firmaya ait olan rezervasyon numaraları vardır. Bu numaralar yurt içive yurt dışında yaşayan müşteriler için değişebilir. Eğer Türkiye’ de yaşıyorsanız bulunduğunuz bölgedeki Pegasus acentesinden rezervasyon için yardım alabilirsiniz. E-bilet sayesinde şehir içi seyahatleri daha hızlı ve kolay olmuştur. Yurt dışı için istediğiniz her saatte ve gün içinde bulacağınız kalkışlar yer alıyor. Tek başınıza ya da grup halinde gideceğiniz yolculuklar için plus yolculuk biletlerinden satın alabilirsiniz. Plus rezervasyonları için aranacak telefon numarası ise 0850 250 67 02 dir. Rezerve edilen biletlerin iptali içinde bu numaraya gün içinde ulaşabilirsiniz.

 

İç hatları ve dış hatları ile geniş bir alana hizmet veren Pegasus firmasına olan yoğun ilgiden dolayı rezervasyon için ofisler açılmıştır. Hava yolu içinde bulunan ofisler dışında şehir içi ve ilçelerde yer alan acente bayilikleri ile uçak biletleri satışları başlamıştır. +90 216 560 70 00 numarasından acente bayiliklerine ait olan iletişim ve çağrı merkezi numaralarını kolayca bulabilirsiniz. Genel merkez üzerinden hareket eden bu bayiliklerde yaşanan sorunlar içinde bu numaradan şikayet ve talepler oluşturulabilir. Rezervasyon yaptırmak ve bilet değişimleri için 444 ve 888 ile başlayan bütün Pegasus çağrı merkezi hizmetlerinden anında canlı destek verilmekte.

 

Pegasus Hizmetleri Şikayet Hattı

 

Yolcuları için en iyi hizmet sunmak isteyen firma yolcularına haklarını savunabilmeleri için talep desteği oluşturmuştur. Uçuş esnasında, öncesinde ve sonrasında yaşanan hizmet sorunları için başvuru yapacağınız merci genel merkezdir. Bu merkeze ulaşarak hizmet sorunları ve personel sorunları ile ilgili problemleri bildirebilirsiniz. 0888 228 1212 olan ücretsiz genel merkez çağrı hattı ile görüşmeler sağlayabilirsiniz. Şikayet hattı aynı zamanda mobil uygulama üzerinde de yer alıyor. Online şikayet talepleri için yer alan bölüm bulunuyor. Bunların dışında Pegasus hizmetinde görmek istedikleriniz ve eklenirse mutlu olacağınız hizmetleri talep ederek başvuru yapacağınız adreslerdir.

 

Muazzam bir ekip çalışması ve disiplini ile yolcularının uçuş sırasında konforu yaşamaları sağlanmıştır. Huzur ve güvenin bir arada olduğu uçuş seferlerinde yolcuların kişisel ihtiyaçları ve iletişim için gerekli olan elektronik destek sağlanıyor. Bu hizmetlere eklenmesini istediğiniz bir özellik varsa ve uçak içinde eksik olduğunu gördüğünüz bir durum varsa şikayet iletişim hattından 24 saat boyunca istediğiniz yerden arayabilirsiniz. Kabin görevlileri, ofisler, acentalar ve uçak personeli hakkında değerlendirme yapabileceğiniz mobil uygulama desteği, şikayet hattı, genel merkez numaraları bulunuyor.

 

Detaylı bilgi için : https://www.bilettelefon.com/