Pedagog Onaylı Çocuk Kanalı

Pedagog Onaylı Çocuk Kanalı
30 Ekim 2018 12:24

 Zeka gelişimi, ruhsal durum, sosyal etkileşim ve eğitim hayatı gibi farklı konularda gelişim çağının etkisi epey büyük.

 

 

Gelişim çağında öğrenilen pek çok farklı bilgi, doğrudan bireysel hayatı etkileyebiliyor. Zeka gelişimi, ruhsal durum, sosyal etkileşim ve eğitim hayatı gibi farklı konularda gelişim çağının etkisi epey büyük. Bu nedenden dolayı çocukların izledikleri ve gördükleri içerikler doğru bir biçimde hazırlanmış olmalıdır. Gelişi güzel bir şekilde izletilen kanallar ve medya aygıtları, ne yazık ki gelişimi olumsuz yönde etkileyebiliyor. Bu alanda önemli bir adım atan Kondosan Youtube kanalı, pedagoglar ile birlikte açıldı.

 

Doktor Onaylı Masallar ve Çocuk Şarkıları

 

Kondosan kanalı, gelişim çağındakiler için özel içerikler yayınlıyor. Bunların arasında çeşitli karakterlerin maceraları, tüm dünyanın bildiği önemli masallar ve eğitici içerikler bulunuyor. Kanalın pedagog onaylı olması, çocuğunuzu doğrudan zararlı içeriklerden korumanızı kolaylaştırıyor. Özellikle internetin yaygınlaşması ve akıllı cihazların küçük yaştakiler için de kolay ulaşılabilir hale gelmesi, ne yazık ki kontrolsüz olduğunda tehlike yaratabiliyor. Günümüzde sadece para kazanma hırsıyla üretilen sayısız içerik mevcut. Bu içeriklerin pek çoğu, çocukların gelişimlerini olumsuz yönde etkiliyor.

 

Ebeveynlerin içerik konusunda daha kontrollü davranmaları gerekiyor. Çocuklarının neleri izlediğini, nelerden etkilendiğini ve kimlere hayranlık duyduğunu bilmeliler. Bu açıdan yaklaşıldığında Kondosan kanalı, ebeveynlere büyük oranda rahatlık sunuyor. Pedagog onaylı kanal, çocuk masalları ile sadece öğretici bir görev üstlenmekle kalmıyor aynı zamanda çocukların eğlenmelerine de yardımcı oluyor. Nitekim bu durum, kanalın çocuklar tarafından talep edilmesini de destekliyor.

 

Öğretici ve Eğlendirici Özellikler Bir Arada

 

Sadece eğitici tabanlı içerikler bir süre sonra çocuğunuzu sıkabilir. Bu durum, gelişim çağındakilerin doğrudan o içeriklerden uzaklaşmasına ve daha eğlendirici içeriklere yönelmesine yol açabilir. Bunu engellemek içinse çocuğunuza sadece eğitici içerikler sunmakla kalmayıp onların eğlenmesini de desteklemelisiniz.