Deniz Baykal ‘Tarafsız Bölge’de

Deniz Baykal ‘Tarafsız Bölge’de
15 Şubat 2016 09:37

Aydın Doğan’ın Ankara’daki ağır toplarıyla yemekli zirvede bir araya gelen CHP eski Genel Başkanı ve kurt siyasetçi Deniz Baykal, bu akşam  CNN Türk’te özel bir programda CHP ve Türkiye gündemini değerlendirecek…

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

H&H’nin aldığı önemli kulis bilgilerine göre Deniz Bey perşembe gününden itibaren eve kapanarak, program için ciddi biçimde hazırlanmaya başladı. Baykal’ın başta CHP ve Suriye konuları olmak üzere gelecek hafta Türkiye’nin gündemini uzun süre meşgul edecek, bombalar patlatması bekleniyor.

 

 

Deniz Bey’in Kılıçdaroğlu’nun tansiyonunu çıkartacak cinsten, eski küskünlere vs yönelik kimsenin kendisinden beklemediği şaşırtıcı mesajlar vermesi açıkcası süpriz olmayacak.

 

 

Deniz Baykal’ın AKP içindeki çatırdamaları da programda masaya yatıracağı, ayrıca Kemal Bey sonrası dönem için, CHP tabanına önemli mesajlar vereceği konuşuluyor. Baykal’a yakın isimleri ise şimdiden büyük bir heyecan sardı. H&H’nin ulaştığı önemli bir isim ‘Deniz Bey’i ömrü hayatımda hiç böyle keyifli görmedim. Adeta 18’lik delikanlı gibi, pazartesi gecesini mumla çekiyorum. İnanıyorum ki o geceden sonra ülke gündemindeki jargon değişecek. Sabırla bekliyorum’ diye kaydetti.

 

baykal-kilicdaroglu