Paylaş Kazan, Kazandıkça Harca

Paylaş Kazan, Kazandıkça Harca
23 Temmuz 2019 13:07

Paylaş Kazan, internette zaman geçirirken para kazanılmasını sağlayan ve tamamen ücretsiz bir platform. Kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde hem merak ettiğiniz kategorilerde yüzlerce içeriğe ulaşabiliyorsunuz, hem de zaman geçirdiğiniz zaman ve yaptığınız eylem sayesinde nakde çevirebileceğiniz puanlar kazanıyorsunuz. Üstelik sistem tamamen ücretsiz.

 

Paylas.cc sayesinde birden fazla şekilde puan kazanabilirsiniz. Siteye ücretsiz olarak kayıt yaptırdıktan sonra isterseniz İzle Kazan kısmından video izleyerek, isterseniz paylaşılan içeriklere yorum yaparak, isterseniz referans olarak, isterseniz de link tıklayarak puan kazanabiliyorsunuz. Henüz siteye yeni kayıt olduğunuzda bile ilk puanınızı alarak bu keyifli platforma siz de dahil olabilirsiniz. Profilinizde yer alan referans linkiyle ne kadar çok üye getirirseniz o kadar çok para kazanırsınız. Ayrıca siteyi her ziyaret ettiğinizde bile puanlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Topladığınız puanları isterseniz Paylaş.cc içerisindeki mağaza bölümünde değerlendirebilir, isterseniz de nakit olarak talep edebilirsiniz. Ödeme alt limiti 10 TL olmakla birlikte sosyal medya hesaplarınıza olan ilgiyi artırmak veya sitenizin ya da youtube kanalınızın reklamını yapmak gibi çeşitli yollarla kazandığınız puanları etkileşime döndürme olanağını da değerlendirebilirsiniz. Ödemeleriniz IBAN hesabınıza, gereken puanları topladığınız takdirde 3 gün içerisinde yatırılır, İnternetten para kazanmanın, ek gelir imkanı yaratmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

 

Siz de tamamen ücretsiz olan bu sistemden yaralanmak, günde sadece birkaç saatinizi harcayarak para kazanmak için Paylaş Kazan sitesine kayıt olabilirsiniz.