Paykasa kart satış işlemi

Paykasa kart satış işlemi
19 Eylül 2016 12:48

Web siteleri üzerinden Paykasa bozum ve kart satımı işlemleri yapılıyor. Ödemelerin güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlayan bu kart alınarak hemen internette güvenilir alışveriş yapılmaya başlanacaktır. Paykasa kartının satışını sağlamakta olan satış temsilcileri ülkemizde görev yapmaktadır. Bunlar üzerinden yapılan görüşmeler ile bir form doldurarak Paykasa kartınızı satın alabilirsiniz.

 

 

 
Paykasa satın al işleminde sizden müşteri temsilcisi ile ilgili sitelerden chat yöntemiyle, mail yöntemiyle ya da telefon üzerinden iletişim kurmanız istenecektir. Mail adresinize yollanacak olan kişisel bilgi formunu doldurmanız gerekiyor. Böylece alacağınız Paykasa kartlar için kişisel başvurunuzu yapmış olursunuz. Burada ad soyadı, telefon numarası ve mail adresi gibi bilgiler istenmektedir. Sonrasında istediğiniz kart limitini belirtmeniz gerekecektir. Paykasa tarafından sağlanan kart limiti en fazla 250 Euro’ dur. Bunun gibi bir kart aldığınızda mevcut döviz kuruna göre 950 TL ile 900 TL arasında bir ödeme yaparsınız. Yapacağınız ödeme için Paykasa hesabına banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Ödeme sonrasında 16 haneli e- kart numarası size e- posta ya da sms yöntemleri ile iletilir. Bunu kullanarak ödeme yapabilirsiniz. İstediğiniz limitte ödemeler yapılarak kolayca kullanım sağlanmalıdır. Bu kullanım için size verilen sitelerden alışveriş yapabilirsiniz.

 

 
Paykasa güvenli mi? denildiğinde bunun cevabı kesinlikle güvenli olduğu olacaktır. Üyeler için verilen kart numarası tek kullanımlık olduğundan üyelere güvenli hizmet sunulmaktadır. Bunun yanında sadece size bildirilen kartların limitleri de sizin tarafınızdan belirlendiği bilinmektedir. Kartınızı aldıktan sonra limitine göre alışveriş yapmak istediğiniz sitede kart numarasını girersiniz. Para yatırma ekranında sizden sadece kart numarası istenir. Bakiyenize göre işlem yapabilirsiniz.

 

 
Paykasa bozdur işleminden sonra alışverişinizde TL ya da Euro cinsinden ödemeleri gerçekleştirebilirsiniz. Paykasa kartınız için en dikkat etmeniz gereken gerçek satış işlemi yapan yerlerden kart almanızdır. Paykasa kartınızın içindeki limiti yüklerken başka bir ödeme seçeneği kullanacağınızdan kalıcı güvenliğiniz için bu durum son derece önemlidir. Aldığınız Paykasa kartın tek kullanımlık pin kodları mailinize yollanmaktadır. Bu nedenle aktif bir mail adresi ile başvurmanız oldukça önemlidir.

 

 
Güvenli bir şekilde paykasa kart satın almak için https://www.paykasasatisi.com adresini ziyaret ediniz.