Paykasa Kart ile online alışveriş keyfi

Paykasa Kart ile online alışveriş keyfi
14 Temmuz 2018 13:55

Paykasa’nın merkezi İngiltere’dir ve CereslineVoucher Limited tarafından yönetiliyor.

 

 

 

Paykasa elektronik para olarak kabul ediliyor. Dünya çapında en sık tercih edilen sanal para seçeneklerinden biridir. Hem satın alım işlemleri yapılabilir hem de Paykasa’nın TL’ye çevrilmesi mümkün olabilir. İnternet ortamında güvenilir bir şekilde işlem yapmak isteyenler kredi kartı yerine sanal kartları tercih ediyor. Bu sanal para sayesinde kredi kartı bilgilerinin başkası tarafından ele geçirilmesi durumu tamamen ortadan kalkıyor. Güvenilir şekilde alışveriş yapabilmek için en uygun seçeneklerden biri Paykasa oluyor.

Paykasa Özellikleri Nelerdir?

Günümüzde Paykasa’yı kullanan pek çok kişi bulunuyor. Peki, bu Paykasa Kart seçeneği nasıl kullanılıyor? Öncelikle kart kullanıcılarına 16 haneli bir PIN kodu sunuyor. Gerek e ticaret sitelerinde gerek oyun ve alışveriş sitelerinde bu kartı kolay şekilde kullanmak mümkün oluyor. Güvenilirliği kanıtlanmış olan bu kart sayesinde oyun sitelerinde de alışveriş sitelerinde de hiçbir kişisel bilgi paylaşımı yapmadan alışveriş yapabiliyorsunuz. Paykasa’nın en önemli özelliklerinden biri tek kullanımlık olmasıdır. Kullanıcılar bu kartı sadece 1 kere kullanma hakkına sahiptir. Sonrasında kart geçersiz olacaktır. Bu tamamen kullanıcıların güvenliğini sağlayabilmek amacı ile tasarlanmış bir özelliktir. Paykasa Kartın içerisine para gönderilebilir. Bu kart içerisinde yatırılan para kolay şekilde çekilebilir. Yani hem yatırım hem de çekim işlemlerinde bu yöntem kullanılabiliyor.

3 Adımda Paykasa ile Ödeme Yapma

Paykasa sayesinde kolay bir şekilde ödeme yapma hakkınız bulunuyor. Öncelikle satın alacağınız ürünün bir kod olduğunu unutmamalısınız. 16 haneli olması önemli bir konudur. Kullanıcılar ilk olarak Paykasa yöntemini seçmelidir. Daha sonra istenen 16 haneli kart numarası girilmelidir. Kart numarasını yazdıktan sonra onay tuşuna basarak Paykasa Kart ile ödeme yapmış oluyorsunuz. Burada herhangi bir işlem süresi bulunmuyor. Yani anlık olarak yatırım yapabiliyor, alışverişlerinizi tamamlayabiliyorsunuz. Bu sayede çok daha rahat işlem yapmak mümkün oluyor. Ucuz Paykasa kart bulduğunuz zaman bu işlemleri yapmak çok daha kolay oluyor. Sonuç olarak Paykasa kartı alırken çok küçük miktarda komisyon ödemeniz gerekiyor. Bu komisyon tutarı ne kadar az olursa kar o kadar fazla olur.

Euro Cinsinde Ödemeler Yapabilirsiniz

Paykasa yönteminin en önemli özelliklerinden biri sadece Euro cinsinde hizmet veriyor olmasıdır. Kullanıcılar kendi ülkelerinin para birimini mutlaka Euro cinsine çevirmek durumunda kalacaktır. Paykasa ile işlem yapacak olanlar:

  • En az 10 Euro değerinde bir ödeme yapma hakkına sahiptir.
  • Alınabilecek en yüksek değerli Paykasa ise 1000 Euro değerinde oluyor.

Pek çok kişi Paykasa bozdurma konusunda da bilgi sahibi olmak istiyor. Paykasa içerisinde belirli bir tutar para kalmış olabilir. Örnek vermek gerekiyorsa Paykasa 1000 Euro değerinde olsun. Yapılan alışveriş ise 850 Euro değerinde. Geri kalan 150 Euro çöpe gitmiyor. Hemen Paykasa almış olduğunuz bayi ile iletişime geçiyor ve bu 150 Euro’yu çekebiliyorsunuz. Bunun için öncelikle bir IBAN numarası sunulması gerekiyor. Aynı zamanda para TL cinsinden hesabınıza geçecektir. Paranın hesaba geçmesi için belirli bir süre beklemek gerekiyor. Bu konuda bayinin canlı destek birimine bağlanmanız ve detaylı şekilde bilgi almanız önemli bir konudur. Paykasa ile internet alışverişleri çok daha güvenli oluyor.