Papillon Zeugma Relaxury’dan yaz sezonuna merhaba!

Papillon Zeugma Relaxury’dan yaz sezonuna merhaba!
22 Nisan 2019 11:48

Papillon Zeugma Relaxury yaz sezonuna merhaba dedi. Yenilenen Relaxury konsepti ile 2019 yaz sezonuna iddialı bir ürün olarak hazırlandı.

 

 

1

May Fest ile başlayacak etkinliklerin yanı sıra Yoga workshop, Fit Club, Kids art studio ve kids drama school ile standart yaz programının bir adım ötesine geçilecek. A la Carte restoranları, kahve ve kokteyl konsepti, bira evi, Sultan Hookah ve daha birçok yeni f&b deneyimine ev sahipliği yapacak Papillon Zeugma Relaxury yazı heyecanla karşılıyor.

2

2019 sezonunda hizmete giren “Sultan Hookah&Lounge”, 3.nesil kahve deneyimi ve mixolog tarafından hazırlanan kişiye özel kokteyler ile yeme-içme deneyimi bir adım öteye taşınmıştır.

3

Çocukların Kişisel Gelişimlerini Destekleyen Aktiviteler

Çocuklar için oluşturulan yeni konseptleri arasında Kids art studio ve Kids drama school ile çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen aktiviteler hazırlandı. Papy Kids Club da gün boyu süren eğlenceli aktivitelerin yanı sıra çocuklar için unutulmaz bir tatil deneyimi tasarlandı.

4

May Fest ile başlayan ve gün boyu süren etkinliklerle beraber her akşam farklı showlar, festivaller ve after partyler gerçekleşecek.

5

“Fit Club”, “Yoga Days”, “Kids Fashion Week” ve “Kids Art Dance Workshop” ile alışılmışın dışında bir tatil deneyimi Papillon Hotels’de.