Panelkon Sinema & Konferans Koltuğu

Panelkon Sinema & Konferans Koltuğu
3 Ağustos 2018 14:33

Stadyumlarda, kapalı spor salonlarında seyirciler büyük bir heyecanla maç izler ve bu heyecan sırasında oturduğu koltuklara zarar verebilir. Bu nedenle stadyum koltukları darbelere dayanıklı malzemelerle yapılmalıdır. Ayrıca sökülüp sağa sola atılamayacak şekilde monte edilmelidir. Stadyumların seyirci bölümlerinde binlerce koltuk bulunuyor. Bunların zarar görmesi büyük bir israf demektir.Günümüzde stadyum koltuğu üretimindepolipropilen ve pvc hammaddesi kullanılıyor. Bu koltuklar darbelere, sıcak ve soğuk hava koşullarına karşı son derece dayanıklıdır. Stadyumlarda en çok tercih edilen koltuk modelleri arkalıklı ya da arkalıksız zemine monte edilen modellerdir. Protokol izleme bölümünde ise biraz daha konforlu modeller tercih edilir. Yerden tasarruf edilmek isteniyorsa katlanır modeller en avantajlı olanlardır. Ayrıca sinema salonlarına her gün binlerce kişi girip çıkmaktadır bu nedenle SİNEMA KOLTUĞU kaliteli ve dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır.

 

Kolçaklı modellerde seyirci kollarını dayayabilmekte ve daha rahat oturma imkânı bulmaktadır. Arkalıklı ve arkalıksız stadyum koltukları zemine vidalarla sabitlenmektedir. Koltukların ön tarafı el girmeyecek şekilde tasarlanmıştır ve bu da koltukların sökülmesini önlemektedir. Stadyum koltuklarında konfor ve dayanıklılık yanında görselliğe de önem veriliyor. Canlı renkler veya takım renkleri seyircileri daha çok motive ediyor ve heyecanı arttırıyor. Kendi modern tesislerinde seri üretim yapan Panelkon firmamızda kaliteli, sağlam, konforlu ve şık tasarımlı stadyum koltuğu ve KONFERANS KOLTUĞU çeşitlerini bulacaksınız.

 

Panelkon firması olarak sinema salonu, tiyatro salonu, konferans salonu, kapalı spor salonları gibi mekânlara akustik ses düzenleme hizmeti de vermekteyiz. Akustik ses düzenlemeseslerin birbirine karıştığı, yankı ve eko problemlerinin oluştuğu mekânlarda, seslerin yüksek kalitede anlaşılabilmesi için yapılan uygulamalardır. Günümüzde ses karmaşası yaşanan tüm mekânlarda akustik düzenleme yapılmakta ve duyulması gereken seslerin daha kaliteli duyulması sağlanmaktadır. Akustik düzenleme yapılacak mekânın önce yapı özelliği incelenir ve yapıya uygun malzemeler kullanılarak akustik düzenleme yapılır.

 

www.panelkon.com sitemizde stadyum koltuğu çeşitlerini görebilirsiniz. Mekânınıza yaptırmak istediğiniz akustik düzenleme için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Mekânda yapılacak keşif çalışmasından sonra maliyetler ortaya çıkacak ve fiyat verilecektir. Stadyum koltukları fiyatları sipariş adedine ve koltukların modeline göre belirlenmektedir. Yurdun her yerinden koltuk siparişi alıyoruz ve montaj hizmetini veriyoruz. Ürünlerimizin hepsi ISO ve TSE belgelidir, iki yıl kullanım garantisi vardır. Panelkon firmamız kaliteli üretim, profesyonel montaj, zamanında teslimat ve uygun fiyat ilkeleriyle hizmet vermektedir.